Langesøkoret

langesokoret.jpg (18694 bytes)

Syng sammen med Langesøkoret

Langesøkoret inviterer enhver der har lyst til fællessang, til en sangaften den 25. januar 2018. I Langesøkoret synes vi, at vi her lokalt i Morud, vil gøre noget for at udbrede den danske sangskat.

Det giver god energi at synge, du bliver glad af at synge, og så er korsang en slags terapi, hvor alle i et kor afleverer noget af sig selv til en fælles pulje, når man synger, og men man indkasserer ikke kun sit eget. Det er derfor, at folk tit bliver helt høje af at synge i kor. Man indkasserer nemlig også alle de andres energi, fortæller korlederen, der overtog ledelsen af Langesøkoret i september. De klassiske kor har i øjeblikket ikke så stor popularitet hos de yngre mennesker, og det skyldes måske konkurrence fra andre genrer, vurderer Uffe Hansen.

- Jeg tror, at de unge mennesker i øjeblikket vil have noget rytmisk musik - typisk gospel. Der er meget energi i musikken, og man kan også give meget af sig selv, for jo mere man giver, jo mere får man tilbage. Gospel har megen fysisk energi, hvor klassisk musik er mere poetisk, siger han.

Sidder der nogen med lyst til at synge i et af korene derude, kan man kontakte Uffe Hansen på telefon 26 28 15 65. Ydermere er det et mål at skabe glæde ved musik og sang, men det kommer næsten af sig selv.

Vi synes du bør forkæle dig selv med sang og musik, så vi ses torsdag den 25. januar kl. 19.30 i Sanglokalet på Havrehedskolen i Morud. I pausen er der kaffe og kage.

Aftenens dirigent er: Uffe Hansen

Venlig hilsen
Langesøkoret v/ Mogens Jørgensen


Tilbage Tilbage 

Morud.dk

Til toppen Til toppen


Opdateret 05. februar 2018

webmaster@morud.dk