Nye aktiviteter i Morud for far, mor og børn

Nye aktiviteter i Morud for far, mor og børn

Selv om julen står for døren, og friluftsbadets ombygning fortsat - og et halvt års tid endnu - tager en stor del af vores allesammens energi og kræfter, så er der heldigvis også plads til at tænke nye ting.

Flere nye initiativer er på vej, taget af "nye" folk det vil sige folk uden for det etablerede foreningsliv, og det er jo fantastisk glædeligt for os allesammen her på egnen. Børn og voksne.

Det giver liv, sammenhold, oplevelser og muligheder for os allesammen.

Til toppen af siden


Fastelavnsfest - igen - heldigvis
Med 99,99 %'s sikkerhed genopstår fastelavnsfesten i forsamlingshuset - eller et andet sted i Morud&Omegn - søndag den 10. februar 2002. Det var en gammel skik, som blev genoplivet i 2000 af engagerede familier, men som af forskellige årsager ikke blev fortsat i 2001.

Nu vil den gamle fastelavnsgruppe bestående af forældre assisteret af nye forældre igen i gang.

I 2002 vil Morud Borgerforening stå som arrangør af festen, der i 2000 samlede hele 150 mennesker i forsamlingshuset, 75 voksne og 75 flot udklædte børn.

Til toppen af siden


Gør dig smuk for din mand/din kone
Et andet initiativ i januar/februar på vej er en eller to aftener, hvor en lokal borger har tilbudt at fortælle os allesammen, vi voksne, hvad der klæ'r hver enkelt af os, hvilke farver og hvilken stil vi egentlig bør styrke for os selv.

Hvis vi vil gøre os smukke og attraktive i vores privatliv eller i vores job.

Om det bliver én eller to aftener, én for kvinder og én for mænd, er endnu usikkert.

Ærlig talt, så lyder det mere end bare lidt spændende.

Og når ting lyder spændende, så koster det som regel. Det gør det også her. Det koster kassen at komme ind.

Men bare rolig - entreen vil gå ubeskåret til et eller andet godt lokalt formål, eksempelvis ting omkring friluftsbadet, den nye teltplads og den nye natur- og skovlegeplads, som der trods flot opbakning fra ikke mindst Søndersø Kommune fortsat mangler penge til.

Morud Lokalråd
v/Lars Roger Sørensen

Til toppen af siden


Tilbage Tilbage 

Morud.dk

Til toppen Til toppen


Opdateret 24. januar 2019

webmaster@morud.dk