Nyt fra Morud Lokalråd

Filmprojekt "Vores sted"

Landdistriktsrådet og Nordfyns Kommune er gået sammen med Otterup Produktionsskole om et projekt, der går ud på at få Nordfyns mange små og aktive lokalsamfund til at fortælle den gode historie om sig selv i form af en lille film på maks. 3 minutter. Den bedste film/video præmieres med 5.000 kr. til lokalområdet.

I Lokalrådet håber vi meget, at vi kan få lavet en film om Morud og omegn. Det kunne være spændende, hvis de forskellige foreninger, erhvervslivet og andre kunne gå sammen om projektet.

Se annoncen for projektet: Klik her

Læs hele projektbeskrivelse: Klik her

Eksempler på emner:

Har du lyst til at være med?

Vi søger nu ideer til hvad en sådan film kan indeholde. Desuden ønsker vi at nedsætte et selvstændigt arbejdende redaktionsudvalg under lokalrådet, som får til ansvar at udforme en drejebog/plan for projektet.

Har du ideer? Vil du være med i redaktionen? Har du materiale vi kan bruge? Kender du til videoproduktion/-redigering? Din baggrund er underordnet, bare du lyst til at være med?

Kontakt formand for Morud Lokalråd Jon Bøgelund Rasmussen, på mail lokalraad@morud.dk eller mobil 40 44 88 54 (bedst efter kl. 17.30).

Jon Bøgelund Rasmussen
Morud Lokalråd
22.5.2012


Om Morud Lokalråd Klik her


Tilbage Tilbage 

Morud.dk

Til toppen Til toppen


Opdateret 24. januar 2019

webmaster@morud.dk