Lokal nyt


En verdens kunstner kommer til Morud i Langesøhallerne.

Onsdag den 14. november kl. 18.30 kommer Cecilie Waagner Falkenstrøm er en ung kunstner, fremtidsforsker og iværksætter, som arbejder med kunstig intelligens.

Cecilie er opvokset i Bogense på Nordfyn og har siden boet i København og London. Hun er ph.d. studerende på Royal College of Art i London og stifter af virksomheden ARTificial Mind, som laver kunstig intelligens personaer. Cecilie har skabt den kunstige intelligens FRANK, som har vundet den internationale kunstpris "The Lumen Prize", "The BCS Artificial Intelligence Award" og den engelske "TECHNE Award". Kunstig intelligens FRANK har været udstillet rundt om i verden og på Heartland Festival på Fyn. Lige nu er Cecilie's kunstværk "ARTificial intelligence MARY" udstillet på Victoria and Albert Museum i London i perioden 08.09.2018-31.12.2018.

Cecilie's KUNSTige intelligens FRANK er programmeret ved hjælp af kunstig intelligens algoritmer, som er blevet påført et ekstra lag af fiktion. Folk kan have en direkte dialog med FRANK, som vil svare med en menneskelig stemme. FRANK er en slags moderne orakel, som kan svare på livets store spørgsmål og udfordre vores menneskelige relation til teknologi.


Kilde: www.ceciliefalkenstrom.com - Foto: Lasse Bech Martinussen

Cecilie Waagner Falkenstrøm stiller skarpt på mulighederne og udfordringerne med kunstig intelligens. Kunstig intelligens påvirker i høj graf vores hverdag og arbejdsliv. I en tid hvor computere bliver hurtige og bedre er det vigtigt at beskæftige sig med, hvordan det på virker os mennesker. Cecilie undersøger de etiske og eksistentielle dilemmaer som kunstig intelligens medfører: Vil den kunstige intelligens udkonkurrere os eller vil den forbedre vores menneskelige formåen? Vil den have virkelige følelser, eller vil den blot simulere følelser for at manipulere os? Kan vi opbygge en relation til den? Og hvad gør vi, hvis den pludselig agerer mærkeligt?

Til foredraget vil Cecilie fortælle, hvad kunstig intelligens er og give eksempler på, hvordan det bliver brugt i dag i vores hverdag. Hun vil have sin kunstige intelligens FRANK med, som hun vil tale med undervejs. Der er lagt op til en spændende og underholdende aften, hvor publikum vil få et indblik i en teknologisk verden, som udfordrer vores menneskelige selvforståelse.

Tilmelding til event via link AOF Nordfyn/Odense https://odense-nordfyn.aof.dk/…/Fo…/Debat+og+dialog/4467421/

Pris er Kr. 125,00 inkl. sandwich og et glas vin, en øl eller vand. Eventen støttes af Nordfyns Kommune og Morud Lokalråd.

Mogens Jørgensen

14.10.2018

Tilbage Tilbage 

Morud.dk

Til toppen Til toppen


Opdateret 14. oktober 2018

webmaster@morud.dk