Lokal nyt


Senior-handymænd fra Morud hyldes for deres overskud
 
I dag tirsdag den 4. december har GF Forsikring sagt ”tak for dit overskud” til den aldrende handygruppe Ka’ Sæl fra Morud, der yder en stor indsats i lokalområdet ved blandt andet at gå til hånde i Morud Idrætsforening.
 
De frivillige seniorer i handygruppen Ka’ Sæl bygger broer i Morud – og det gør de i mere end én forstand. De omtrent 15 frivillige mænd og kvinder i gruppen har igennem flere år vist et stort overskud, gjort en flot indsats i lokalområdet og skabt en helt særlig fællesskabsfølelse i Morud ved at lave frivilligt arbejde, der kommer hele byen til gode. De har blandt andet malet rækværk, bygget en ny terrasse til idrætshallen, og så har de naturligvis også bygget en bro. En bro, der går over Stavis Å og forbinder friluftsbadet med et grønt område.
 
Ka’ Sæls frivillige arbejde vækker så stor glæde i Morud, at byens lokalråd - med formand Jon Bøgelund Rasmussen i spidsen - har nomineret den arbejdsomme seniorgruppe til ”tak for dit overskud”-prisen hos GF Region & Kommune, som Jon selv er medlem af.
 
I dag fik Ka’ Sæl så en overraskelse, da GF Forsikring dukkede op til et julearrangement i Langesøhallerne i Morud og takkede dem for altid at have overskud til at gå til hånde, hvor der er brug for det. Repræsentanter fra GF Region & Kommune overrakte et diplom, en flot pengegave (5.000 kr.) og et stort ”tak for jeres overskud”.
 
- Med kampagnen ”Tak for dit overskud” anerkender vi nogle af dem, der giver en ekstra hånd med i lokalsamfundet. Det er grupper som Ka’ Sæl her i Morud, der i høj grad gør vores lokalsamfund til et rart sted at leve. Med den her pris vil vi gerne fortælle dem, at vi er meget taknemmelige for deres arbejde, siger Vivi Bendix Poulsen-Svane, der er forsikringsrådgiver hos GF Region & Kommune.

4.12.2018
Tilbage Tilbage 

Morud.dk

Til toppen Til toppen


Opdateret 24. januar 2019

webmaster@morud.dk