AOF Center Odense inkl. Nordfyn

Skoleleder: Gitte Overgaard

Rugårdsvej 15B
5000 Odense C

69 16 06 00

Telefonen er åben:
Mandag-torsdag: Kl. 9.00-15.00 Fredag: kl. 9.00-12.00

Telefonen er dog lukket hver dag kl. 10.00-10.30

 

Forsidebillede af Lis Drud. Lis Drud har malet forsidebilledet Interiør. Lis Drud er født og opvokset i Otterup og arbejder i akvarel og akryl. Inspirationen til malerierne findes ofte i storbyer, naturen og stilleben. Lis Drud arbejder eksperimenterende med sine billeder og i akvarellerne indgår kul, tusch og collage. Hun er medlem af kunstnergruppen DeNordfynske.

Velkommen til en ny sæson
Fællesskab gør stærk, derfor har vi valgt at gå sammen i et stort fælles AOF. Det nye AOF dækker kommunerne Assens, Middelfart, Nordfyn, Odense, Kerteminde og Nyborg og skaber dermed i én forening folkeoplysning fra bro til bro - det er vi ret stolte af.

Vores nye navn er AOF Center Odense, men det betyder bestemt ikke, at vi bliver mindre synlige i de øvrige 5 kommuner, faktisk opnormerer vi lokalt.

Vi vil understøtte det lokale sammenhold og være med til at danne grobund for gode fællesskaber. Vi vil være med til at facilitere foredrag, undervisning og aktivt medborgerskab lige der, hvor du bor.

Vi naturligvis at finde til Fjordens dag. Vi håber, du kigger forbi vores telt til en snak om ønsker og muligheder i AOF.

 Se Kulturposten i pdf-format:  Klik her. (84 sider - 5,9 MB)

AOF kurserne finder du på side 30-39.

Tilmeld dig på 69 16 06 00.

Fortrydelse og afmelding kan ske frem til 14 dage før startdato og du får pengene retur. Oprettes et hold ikke, tilbagebetaler vi kursusgebyret. Ret til ændringer forbeholdes.

Med håb om en god sæson
Gitte Overgaard
Skoleleder  


 


Tilbage 

Morud.dk/aof

Til toppen


Opdateret 25. august 2019