Solsikkefesten 2004

   

[Program] [Omtaler og billeder]

Årets resultat

Så blev Hovedkasser Klaus Ølund færdig med at lægge tal sammen. Solsikkefesten gav i år et overskud på 70.000 kr., hvilket er en forbedring i forhold til sidste år, på 5.000 kr. Det var en glad Ole Hartung, der på Morud Idrætsforenings vegne, takkede de involverede for resultatet.

Mariann Keis
Formand for Solsikkefesten
21.08.2004


Et varmt punktum for Solsikkefesten 2004

Det er mandag eftermiddag ved bassinkanten i friluftsbadet. Majken, Dorte, Sussie, Ruth og jeg sidder og slapper af, mens vi nyder at se ungernes utrættelige leg, i det våde element.

Egentlig bliver der ikke snakket om så meget, tiden går mest med at sammenligne ankelstørrelse og snakke om hvad vi skal have at spise i aften. Én er så heldig at skal have rigtig sund mad, mad som tager lang tid at forberede.

Så er der igen stille et stykke tid.

Vi fem piger er alle medlemmer af Solsikkeudvalget. I en uge har vi gået op og ned af hinanden og fulgt det arbejde vi et helt år har forberedt. Det har været sjovt og udfordrende og vi har både lært hinanden og andre mennesker bedre at kende.

Det er godt at kende hinanden i en lille by som vores. Herligt at køre ned af "Hovedgaden" og hilse på kendte ansigter. Ansigter som vi genså til Solsikkefesten.

For igen i år, har I bakket op om byfesten. Alle dage har vi oplevet en meget stor og positiv interesse, omkring arrangementerne. En varm tak skal derfor lyde fra Idrætsforeningen til alle borgere i Morud, som gæstede byfesten.

Overskuddet fra Solsikkefesten, går ubeskåret til ungdomsarbejdet i MI og i øjeblikket sidder Hovedkasserer Klaus Ølund og holder udgifter og indtægter op imod hinanden. I skrivende stund kender ingen endnu nettoresultatet, men vi har en fornemmelse af, at det er gået godt.

Uden hjælp fra mange frivillige, kan et arrangement som Solsikkefesten naturligvis ikke lade sig gøre. Jeg vil gerne rette en stor tak til alle I, som stillede jer selv til rådighed og brugte fritiden på at hjælpe.

Solsikkefesten nr. 31. ligger nu bag os. Forhåbentlig har den givet en masse gode oplevelser, som vi kan mindes fremover.

Tak for i år og på gensyn!

Mariann Keis
Formand for Solsikkeudvalget.


Omtaler og billeder:

Seneste opdatering (24.08.204):

Billeder - Stemningsbilleder fra solsikkefesten leveret af John Lund (24.08.2004)

Solsikkeløbet lørdag - Navn, placering og tid på samtlige deltagere (2.08.2004)

Forrygende afslutning på solsikkefesten - nyt fra søndagen (1.08.2004, opdateret 2.08.2004)

Solsikkefest i sportens tegn - nyt fra lørdagen (1.08.2004, opdateret 2.08.2004)

 Solsikkefesten åbnet - Pizza og æggekagesucces - solsikkeprismodtager (30.07.2004)

 Så er solsikkefesten i gang Flot fodbold succes (30.07.2004, opdateret 2.08.2004)

 Lidt mere Formand for solsikkeudvalget Mariann Keis byder velkommen til dette års solsikkefest


Du kan klikke direkte ind på denne side ved at skrive:

www.morud.dk/solsikkefest


Arkivet:

 Læs om solsikkefesten 2003


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk