Solsikkefesten 2005

   

[Program] [Billeder og omtaler]

 

Fint resultat fra Solsikkefesten

Foreningen hovedkasserer Klaus Ølund er kommet frem til følgende resultat:

Omsætningen forblev stort set den samme ift. sidste år, men indtjeningen blev lidt dårligere hvilket var ventet, idet der i år var investeret en del til pladsens forskønnelse.

Samlet afleverer Solsikkefesten og loppemarked dermed knap 90.000 kr. til Morud Idrætsforenings formand Preben Jensen.

Vi takker alle der har været med, både som gæster og hjælper til årets byfest. Selv om vejret ikke var med os alle dage, kan vi med stor glæde konstatere, at I alle bakkede op om endnu en Solsikkefest.

Tak for i år!

På Solsikkeudvalgets vegne
Mariann Keis
21.8.2005

Se billeder og omtaler nedenfor.


Fødselsdag
At vi har en berømt digter på Fyn som i år kunne være fyldt 200 år, er formentlig ingen nyhed længere. Fødselsdagen bliver fejret efter alle kunstens regler, lige fra prinser og prinsesser fra Der var Engang på Havrehedskolen, til andre stjerner og levende legenders optræden i Parken.

Joe, vores gamle digters fødselsdag fejres med manér og sådan skal det vel egentlig være med fødselsdage. Individuelt og helt særligt for fødselaren. Nu er der naturligvis forskel på karakteren af festen, afhængig af om man eksempelvis har rund fødselsdag, er verdensberømt eller om man måske fejrer en sportsbegivenhed. For slet ikke at tale om diverse butikkers fødselsdage. De må være ganske særlige, idet man har set enkelte hejse Dannebrog mere end én gang om året.

I Morud elsker vi også fødselsdagsfester, især den i slutningen af juli. Det er ikke uden stolthed og respekt, vi i Idrætsforeningen slår dørene op til Solsikkefest nr. 32. Det er en begivenhed som ikke blot har overlevet i mange år, den har tilligemed formået at levere et flot overskud til ungdomsarbejdet i afdelingerne.

Det vil vi gerne fortsætte med, men det gøres ikke uden hjælp fra dig. Ved at gæste de forskellige arrangementer, er du indirekte med til at skabe de sportslige rammer, hvorfra byens ungdom kan boltre sig.

Så sæt kryds i kalenderen i uge 30. Traditionen tro er Solsikkefesten en spændende blanding af både nye og gamle tiltag. Læs om hele festen Vitalitet eller klik ind her på hjemmesiden hvor du i ro og mag bliver guidet rundt, samt hvor du dagligt kan følge med og se dugfriske billeder, som vi i Solsikkeugen løbende indfanger.

På gensyn!

Mariann Keis
Formand for Solsikkefesten

Anne-Lise læser H.C.Andersen.JPG (86235 byte)
Anne-Lise læser H.C. Andersen for de mindste
fredag aften, her er det for Andreas.


Billeder og omtaler

Solsikkefesten søndag (31.7.2005) - Genvej til billeder: Side 1 Side 2

Sportslørdag (30.7.2005) - Genvej til billeder: Side 1 Side 2

Pizza og æggekagesucces (29.7.2005) - Genvej til billeder: Side 1 Side 2

Solsikkefesten skudt i gang (28.7.2005) - Genvej til billeder: Side 1 Side 2

Pæn omsætning på loppemarked (24.7.2005) - Genvej til billeder: Klik her

Solsikkeløbet 2005 (14.6.2005)

Vinder af solsikkekonkurrence (8.5.2005)

Et kig på Solsikkefesten 2005 (17.2.2005)


Arkivet:

 Læs om solsikkefesten 2004


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 19. december 2016

webmaster@morud.dk