Solsikkefesten 2007

   

[Program] [Billeder og omtaler]

OBS: Siden opdateres løbende med flere omtaler og billeder.

Opdateringer 6.9.2007: Billeder del 2 lørdag og søndag, samt diverse tekst.
Vi mangler stadig resultaterne fra Gadefodbold og Sumo-brydning.

Der indkaldes til Ris & Ros møde, se nedenfor.

Årets overskud er ikke beregnet - men omsætningen er i flg. Claus Ø. ca. kr. 100.000 lavere end sidste år - så et overskud på over 40.000 skal vi nok ikke forvente.


Billeder og omtaler:

Indkaldelse til Ris & Ros møde mandag den 24. september kl. 19.00 i hallen. (6.9.2007)
(OBS: Der bliver ikke sendt indbydelse ud til hver enkelt)

Nyt fra solsikkefesten 2.9.2007  - søndag (opdateret 6.9.2007)

Nyt fra solsikkefesten 1.9.2007 - lørdag (opdateret 6.9.2007)

Nyt fra solsikkefesten 31.8.2007 - fredag (1.9.2007)

Solsikkefesten sparket i gang. Nyt fra solsikkefesten 30.8.2007 (1.9.2007)

Motionscykelløb ved Langesø (27.8.2007)

Det er nu du skal tilmelde dig solsikkefesten lørdag (25.8.2007)


Ændring af solsikkemenu
Der er en lille ændring i menuen til festen lørdag aften i Langesøhallen.

"Vi har været nød til at skifte den grillede tunfisk ud med marinerede kæmperejer, da tunfisken i øjeblikket ikke lever op til vores kvalitetskrav i Kopp´s Kokkerier. Vi håber selvfølgelig ikke at nogle har købt billet, med henblik på kun at spise tunfisk..... Kæmperejerne bliver serveret med plukkede salater, sweet chilisauce og granatæbler. Vi ser frem til på lørdag og håber at se så mange festklædte og glade mennesker så muligt."

Det fortæller Lars Kopp fra Kopp´s Kokkerier, www.koppskokkerier.dk

28.8.2007


Solsikkefesten 2007
28. JULI – 2. SEPTEMBER

Nu bliver Solsikkefest nr. 34 skudt i gang. De 4 dage festen varer, vil være fyldt med musik, optræden, konkurrencer og super motion for både meget trænede og motionister, samt mange spændende aktiviteter for børn og voksne på festpladsen (se program).

Sædvanen tro lægger vi ud med Solsikkegudstjeneste i Langesø Skovkapel tirsdag den 28. august kl. 19.30 med efterfølgende kaffe i Køreladen. Fra torsdag til og med søndag er programmet en blanding af nyt og gammelt, lånt - dog ej blåt. I udvalget har vi bestræbt os meget på at være tro mod det bestående – altså de tilbud og aktiviteter, som Solsikkefesten er kendt for. Igen i år skal vi have fornøjelsen af Gadefodbold, Fredagsæggekage, Discotek for de unge, Disco/plasko ved Klubhuset, Rodeotyren og Hoppepuden. Vi skal overvære en masse sport i form af orienteringsløb, cykelløb, krolfcup, gymnastikopvisning, Solsikke Sumobrydning – en fight mellem byens kendisser, alt imens de mange boder er klar med mad og forfriskninger. Den store fest i Hallen lørdag aften forventer vi at blive lidt af et tilløbsstykke. Den kendte kok, Lars Kopp vil sammen med sit mandskab sørge for en kulinarisk oplevelse (se menu og pris under programmet) og vi skal igen i år danse til Daddy´ Oes. I år er det ikke muligt at indtage medbragt mad. Men man kan naturligvis undlade spisning og så i stedet deltage i festlighederne fra kl. 21.

Søndag er det med at stå tidligt op for at deltage i eller overvære Langesøløbet – et løb for cykelmotionister fra det ganske land! Senere på dagen får vi sammen med alt det andet en rigtig omgang tresserrock, leveret af den legendariske Elvis fra Memphis eller er det Odense?

Endelig er vi usigelig glade for at kunne bekendtgøre, at Frede har indvilliget i endnu engang at sørge for Fredes Folkekøkken, som en værdig afslutning på festdagene i Morud.

I Solsikkeudvalget er vi meget taknemmelige for gode råd og vejledning fra ”de gamle” i faget.

Udvalget består næsten udelukkende af nye kvindelige medlemmer! Ikke mange af os er lokale – undertegnede har f. eks. boet i Morud i 2 år den 1. august, så der er virkelig brug for folk med lokalkendskab. Men heldigvis består udvalget også af kapaciteterne Heidi Hansen, Ruth Glerup, Jytte Jørgensen og Katja Nørgaard, så ja – med god opbakning fra byens og måske øens folk, håber vi på nogle fantastiske oplevelser.

Sidst men absolut ikke mindst vil jeg gerne fremhæve de mange frivillige hjælpere. Uden jer var der ingen Solsikkefest, så på forhånd tak

Fortsat god sommer!
På vegne af Solsikkeudvalget
Med venlig hilsen
Grete Kragh
Formand
26.7.2007


Arkivet:

 Læs om solsikkefesten 2006


Du kan klikke direkte ind på denne side ved at skrive:

www.morud.dk/solsikkefest


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk