Solsikkefesten 2011

   Foto: Lise-Lotte Markvard, Markvard Foto

[Program] [Billeder og omtaler]

Nyeste opdateringer:

Nogle har efterlyst flere billeder fra solsikkefesten. Derfor kan du nu se, intet mindre end 287 billeder nedenfor:

Billeder (Lotte Duus Madsen) 9.10.2011


Se billeder fra solsikkefesten:

Billeder (Lotte Duus Madsen) 9.10.2011
Billeder (Lise-Lotte Markvard, Markvard Foto) 12.9.2011
Billeder (Lotte Duus Madsen - udvalgte billeder) 12.9.2011


Flot-flot overskud fra solsikkefesten

Det er en glad formand for solsikkeudvalget, Winnie Nielsen, der kan fortælle, at årets overskud fra solsikkefesten forventes at ligge mellem 125-130.000 kr. Et af de største overskud nogensinde i solsikkefestens historie.
12.9.2011


Tak til sponsorerne

På vegne af Solsikkeudvalget vil vi hermed takke alle vores sponsorer og sige en kæmpe tak! Nedenstående findes en total oversigt over ALLE sponsorer ved dette års Solsikkefest og vi takker endnu engang alle og hver og en!

Se alle sponsorerne Klik her

Solsikke pigerne
12.9.2011


Solsikkefesten 2011 er blevet en stor succes

Solsikkefesten 2011 er blevet en stor succes, mange har besøgt pladsen og de forskellige nye tiltag er blevet taget godt imod.

Vi har i år haft en omsætning på ca. 350.000 kr. hvilket er noget større end de foregående år. Vi er utrolig stolte og dybt taknemlige for den store opbakning og den mangen hjælp, vi har fået fra folk fra byen men også udefra. Endnu engang Tusinde tak til alle jer.

Der skal ligeledes rettes opmærksomhed til alle vores sponsor, som har været meget gavmilde og støttet os, med rigtig mange flotte og fine gaver. Se alle sponsorerne Klik her

Vi havde i år valgt at sætte boderne tilbage på pladsen, da mange havde efterlyst dem. Da en folk stærke og arbejdsomme mænd, meldte sig til at prøve kræfter af, med det at skulle iscenesætte arrangementet med boder og med alt det arbejde det medfører, sagde vi i bestyrelsen ja. Og heldigvis for det, det blev en stor succes, og alle boderne var godt besøgte alle dagene.

Teltet som vi kaldte kroen, blev en stor succes. Den var hyggelig og gav anledning til samvær enten med sine børn eller med naboen.


Fra kroen

Kroen blev også flittigt brugt, både til spisning efter fodbold torsdag, fredag til æggekage, sidde i læg fredag aften hvor solsikkefesten ”næsten ” blev skyllet væk….

Lørdag var en rolig dag grundet regnen fra om fredagen. Vi måtte desværre aflyse Solsikke Cup da ALLE banerne stod med vandpytter. Vi havde regnet med 30 hold drenge fodboldspillere, af ca. 8 mand med familier, så det blev en rolig dag da det måtte aflyses - men stadig hyggelig for dem der trodsede regnen og mødte op alligevel.

Lørdag aften var hallen fyldt med 250 festklædte mennesker, som alle ønskede at feste. Det blev en aften hvor der blev trukket lod på indgangs billetten og der var mulighed for at vinde flotte gaver fra vores sponsorer. Chris Demant fik årets solsikkepris, for hans store arrangement og passion for MI og specielt fodboldafdelingen.


Chris Demant får årets solsikkepris og ønskes til lykke af
formand for idrætsforeningen Preben Jensen

Søndag var dagen hvor der foregik mange forskellige aktiviteter. Dyrskue som næsten regnede væk, både dyr, børn og voksne måtte gå i læ i kroen, som pludselig blev omdannet til Noars ark.

Flagisætning blev også gennemført selvom det blev i regnvejr. Busbanden fik annonceret deres vindere. Mange havde taget deres solsikker med hjemmefra med ned på pladsen, hvor der blev fundet en vinder for den højeste og 3 vindere for de flotteste.


Vinder af den højeste solsikke

Fredes folkekøkken blev også vel besøgt i år, hvor mange lige fik aftensmaden serveret inden de skulle hjem, og afslutte dette års solsikkefest.

Vi havde i år aftalt med hver afdeling, at de skulle sende en person fra hver afdeling til hjælp med oprydning. Det gik rigtig fint og nogle afdelinger mødte talstærkt op. Dette betød at vi i år var færdige med oprydningen i hallen kl. ca. 20.

Mandag morgen stod den på oprydning af udendørs områder mm. Til alle jer der mødte op kl. 8 skal lyde endnu et stort tak.

Glæder os til at fortælle jer hvor mange penge vi i fællesskab har tjent til MI. Kommer på hjemmesiden så snart vi ved noget (se ovenfor).

Sæt kryds i kalenderen Torsdag den 6.10. 2011, kl. 18.30, hvor vi afholder Ris og Ros møde i hallen. (Se nedenfor).

På bestyrelsen vegne
Pia Bengtson, Majbritt Filtenborg, Winnie Nielsen og Lotte Duus Madsen.
12.9.2011

Foto: Lise-Lotte Markvard, Markvard Foto og Lotte Duus Madsen


Billeder og omtaler:

Ris og Ros møde (21. september 2011)

Solsikkefestens sponsorer (12. september 2011)

Gadefodbold torsdag (8. september 2011)

Solsikkefesten i børnehøjde (24. august 2011)

Efterlysning af geværer til solsikkefesten (14. august 2011)

Billetter og tilmeldinger (12. august 2011)

Se menuen til lørdag aften (11. august 2011)

NY NYT NYT i år vedr. billetter! (16. juli 2011))

Fodbold - gadeturnering - Solsikke cup (10. juli 2011))

Nyt om solsikkefesten (13. juni 2011))

Solsikke konkurrence (5. maj 2011)

Velkommen til Solsikkefesten 2011


Arkivet:

Læs om solsikkefesten 2010


Du kan klikke direkte ind på denne side ved at skrive:

www.morud.dk/solsikkefest


Tilbage 

Morud.dk/solsikkefest

   Til toppen


Opdateret 19. december 2016

webmaster@morud.dk