Solsikkefesten 2013

   Foto: Lise-Lotte Markvard, Markvard Foto

[Program] [Omtaler] [Fotoalbum]

Solsikkefesten 2013

Når overskuddet fra årets solsikkefest foreligger, vil det blive offentliggjort her.

Ris/ros forum solsikkefesten 2013 (19.9.2013)

Se billerne fra solsikkefesten
Lige nu er der over 450 billeder i 16 forskellige mapper:
Klik her (2. september 2013)


Solsikkeudvalget søger nye medlemmer
Moruds festuge er Solsikkefesten, som i år holder 40-års jubilæum og afvikles i uge 35, og dermed slutter søndag den 1. september.

Den traditionsrige byfest planlægges og gennemføres under ledelse af Solsikkeudvalget, som er et underudvalg under idrætsforeningens hovedafdeling. Udvalgets fornemste opgaver er at skabe fest og sammenhold for hele byen samt skaffe et overskud til idrætsforeningens ungdomsarbejde. Udvalget arbejder tæt sammen med en lang række hjælpere lige fra den gamle garde til en hastigt voksende yngre stab, som i fællesskab får de mange opgaver under Solsikkefesten afviklet på flot, flot vis. Udvalget er selvstyrende og har meget stor handlefrihed. Solsikkeudvalget består aktuelt af Winnie Nielsen, som er formand, Majbritt Filtenborg, Kristina B. Steensen, Claus Birk og Martin Stjernholm - altså et rigtigt stærkt hold, hvor flere af dem har været med i nogle år, og herunder givet festugen en stor økonomiske fremgang, typisk ved afvikling af aktiviteter med idrætten som indgangsvinkel til leg, skæg, hygge og ballade - for børn, unge, voksne og ældre. Glæd jer til jubilæumsfesten, som ovennævnte udvalg er i fuld gang med at planlægge, og som de glæder sig til at stå i spidsen for.

Brug for nye kræfter
Men Solsikkefesten i år bliver den sidste, som det femkløver står for. Hver især føler de, at der skal nye kræfter til, men alle vil de gerne fremover indgå som crew under festlighederne. Dermed til sagens kerne, jævnfør overskriften: Solsikkeudvalget søger nye medlemmer, som kan overtage udvalgsarbejdet fremover og med Solsikkefesten 2014 som første store mål. Bedst vil det være, at nye folk til indskiftningsbænken straks kobles på Solsikkeudvalget for at få føling med de mange opgaver. I disse frivillige og ulønnede jobs er der uendeligt mange udfordringer på det kreative og styrende, administrative plan og som købmand - ligesom der er brug for enkeltpræstationer samt teamwork.

Hermed opfordringen:
Bliv en del af Solsikkeudvalget - og bliv begejstret. Tal med Winnie Nielsen, når du møder hende, eller ring på telefon 40443688 eller skriv til hende på mail jannielsen21@gmail.com

Preben Jensen


Omtaler:

Radio Nordfyn på besøg i Morud. Morud Cannonball: Klik her  (6.9.2013)

Solsikkerekorden (23.8.2013)

Hent programmet: Klik her (11.8.2013)

Fodbold - Gadeturnering – Solsikke cup (7.7.2013)

Læs omtale af solsikkefesten 2013: Klik her (13.5.2013)

 


Arkivet:

Læs om solsikkefesten 2012


Du kan klikke direkte ind på denne side ved at skrive:

www.morud.dk/solsikkefest


Tilbage 

Morud.dk/solsikkefest

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk