Fastelavn i Morud

Fastelavn i Morud

Igen i år var en stor del af byens prinsesser, supermænd, sommerfugle, løver, festlige klovne, Pippi’er og et enkelt juletræ mødt op til Morud Borgerforenings fastelavnsfest på skolen.
Der blev slået godt til tønderne, som til sidst overgav sig, og afleverede deres indhold af slik til stor jubel for en del slikmunde.

180 flot udklædte børn, forældre og bedsteforældre havde en rigtig dejlig eftermiddag, hvor børnene hyggede sig med hinanden mens forældre og bedsteforældre hyggede sig med kaffe og kage.
Efter tøndeslagningen var der fri leg på den store airtrack og i gymnastiksalen, så det var nogle trætte og mætte børn der sidst på eftermiddagen tog deres forældre med hjem.

Årets kattedronninger og –konger blev:

Dronninger Konger
Jacob Mikkelsen (børnehave) Camilla Hansen (børnehave)
Julius Jensen (børnehave) Dagmar Hedegård (børnehave)
Asker Nielsen (0. klasse) Mikkel Friis (0. klasse)
Gustav Nørregård (0. klasse) Jonas Nielsen (børnehave)
Mathias (1. klasse) Fie (1. klasse)
Christine H. (2.klasse og opefter) Lars Ole (2. klasse og opefter)

Morud Borgerforening vil gerne takke alle der var med til at gøre dagen til en god oplevelse. Især de mange hjælpere som havde bagt kager og som hjalp til i cafeen, køkkenet og ved tønderne.

Også en stor tak til vores sponsorer: Dagli’Brugsen, Morud og Danske Bank, Morud

Skulle du ligge inde med et par gode ideer til næste års fastelavnsfest eller er der noget du synes bør laves om, er du velkommen til at kontakte Mette Jensen på tlf. 64 80 17 24 mail: marienro@mail.dk eller Bente Kærgaard på tlf. 61 33 14 52 mail: bente@morudnet.dk

Sæt allerede nu kryds i kalenderen søndag den 22. februar 2009, kl. 14.00, så du ikke går glip af Fastelavn i Morud 2009.

Se alle billederne fra fastelavnsfesten. Klik her

På Morud Borgerforenings vegne
Bente Kærgaard
Formand
10.2.2008

Læs om Morud Borgerforening. Klik her


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk