Fastelavn i Morud

”Fastelavn er mit navn….”

..der er vist ingen børn som ikke kender denne sang!

Fastelavnssøndag genlød Moruds gader og vænger af denne sang, fremført af børn i mange forskellige udklædninger. Om eftermiddagen samledes mange af dem på Havrehedskolen, hvor Morud Borgerforening igen i år holdt fastelavnsfest for alle byens børn. Forklædningerne var ligesom de forrige år meget kreative. Der var både en mikrobølgeovn, kinesiske prinsesser, riddere, et pindsvin, gamle damer og mange, mange flere flotte kostumer. I alt havde ca. 200 børn og voksne fundet vej til fastelavnsfesten.

De flotte tønder, som i dagens anledning var fyldt med gode, søde sager kunne ikke holde til børnenes vedvarende kraftslag, og måtte til sidst aflevere deres indhold, til stor jubel for alle børnene.

Årets kattekonger og -dronninger blev:

Kattekonger Kattedronninger
Freja 3 år Liva 5 år
Amalie Larsen 5 år Julius Jensen 6 år
Frida Sørensen 7 år Malene Vilberg 6 år
Christian A. 2.A Frederikke Larsen 1.A
Mathias H. 8 år Alexander 8 år
Mike Jauert 12 år Sarah K. Hemmingsen 10 år

Igen i år havde en flok kreative forældre, gjort et rigtig godt stykke arbejde med at planlægge og udføre selve festen. De hjemmebagte kager gik som varmt brød (!) og der var en dejlig duft af friskbrygget kaffe. Til børnene var der juice, sodavand og slik.

Morud Borgerforening vil hermed gerne viderebringe en stor tak til alle, som var med til at gøre dagen rigtig festlig, især de mange planlæggere og hjælpere på selve dagen.

Hvis du skulle have lyst til at være med til at videreføre denne dejlige tradition, vil vi meget gerne høre fra dig. Du bestemmer selv, hvad du har lyst til at hjælpe med, og hvor meget tid du vil bruge på det. Vi stiller gode råd og vores erfaringer til rådighed og betaler alle udgifter. Du behøver blot at sende en mail til enten Mette marienro@mail.dk eller Bente bente@morudnet.dk, så kontakter vi dig.

Vi håber, du vil unde dig selv den glæde, det er at være med til at gøre en forskel for andre mennesker, og vi glæder os til at høre fra dig.

Rigtig festlig fastelavn til jer alle

Se alle billederne fra fastelavnsfesten. Klik her

Med venlig hilsen
Morud Borgerforening
27.2.2009


Læs om Morud Borgerforening. Klik her


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk