Nyt fra Morud Borgerforening

Gys og rædsel i Morud

Solens sidste stråler var lige forsvundet bag tagene og tusmørket var begyndt at krybe ud fra hjørnerne. I små flokke kom de uhyggelige og skrækindjagende væsner gennem Morud. Alle havde de retning mod Havrehedskolen, hvor aftenen stod i uhyggens tegn. Der var trolde, djævle, mumier, orker, hekse og mange andre bloddryppende uhyrer. 88 af dem i alt.
En trofast og handlekraftig forældregruppe fra Morud Borgerforening havde igen i år inviteret alle børn fra 3. klasse til og med 6. klasse til Halloweenfest med spisning, underholdning og diskotek den sidste lørdag i oktober måned.
Skolen var pyntet med spindelvæv, edderkopper, flagermus, levende lys og græskarlygter i alle former.

Aftenens højdepunkt - den uhyggelige kældertur - var i år flyttet ud i den kulsorte skov, hvor kun lyset fra spøgelsernes glødende øjne og fuldmånen var at se. Ved at følge en snor kom børn og voksne rundt i skoven; forbi den kutteklædte skikkelse som kom nærmere og nærmere, igennem troldenes hule og forbi heksen som var ved at koge suppe – børnesuppe.

Da alle var kommet i sikkerhed indenfor dørene igen, blev resten af aftenen danset væk i røg og lysshow fra diskoteket. Baren som solgte slik, popcorn, flødeboller og sodavand måtte sidst på aftenen melde alt udsolgt.

 

Da klokken nærmede sig 21.30 begyndte en flok trætte spøgelser, vampyrer og alle de andre væsner at søge mod udgangen hvor forældrene havde sørget for hjemtransporten.

Vi vil gerne takke alle der mødte op og gjorde aftenen rigtig (u)hyggelig, både børn og voksne.
Også en stor tak til alle de forældre der kom og hjalp med pyntningen om fredagen og hjalp til i køkkenet og baren lørdag aften.
Sidst men ikke mindst en kæmpe tak til vores sponsorer: Morud Slagterforretning og Dagli’ Brugsen Morud.

Vi glæder os til at se jer igen næste år.

På Halloweengruppens vegne: Bente Kærgaard, formand for Morud Borgerforening
 

P.S. Hvis du har lyst til at være med til at planlægge næste års Halloweenfest, vil Morud Borgerforening meget gerne høre fra dig. Du finder os på www.morud.dk/borgerforening

1.11.2007


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk