Julehygge i Morud

Kæmpe succes for Borgerforeningen
Morud Borgerforening var vært, da der blev inviteret til julehygge søndag den 1. december. Mange hundrede havde lagt vejen forbi Morud Forsamlingshus og de fremmødte børn og voksne fik en rigtig hyggelig eftermiddag. Et nyt initiativ, som helt sikkert bliver en tradition. 

julehygge04.jpg (63744 byte)

Velbesøgt julestue
Julestuen i forsamlingshuset var flot besøgt. Både forsamlingshuset, der solgte mad og drikke, og de forskellige boder meldte om meget pænt salg.

   julehygge06.jpg (54111 byte) julehygge07.jpg (55543 byte) julehygge12.jpg (33651 byte) julehygge13.jpg (66910 byte)
Glimt fra nogle af boderne
Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Der var flere hundrede mennesker inde og kigge, købe og snakke i dagens løb - og både gæster og udstillere hyggede sig dagen igennem. Og der var mange flotte og lækre ting. Nisser, juledekorationer og pynt - lune sutsko - kager, marcipangrise og honninghjerter (som man kunne få skrevet sit eget navn på med glasur) - og Brugsens egen stand, hvor der blev solgt konfekt og den nye Morud-vin.

Underholdning for alle
Musik flere gange i løbet af eftermiddagen leveret af folkemusikgruppen GREK, der består af lokale unge musikere, der har mødt hinanden på Søndersø Musikskole. De spillede folkesange og lidt julemusik.

julehygge02.jpg (43283 byte)
I dag spillede fem af gruppens medlemmer set fra venstre - Gry (sopran-sax), Anne Sophie (violin),  Martha (Cello),  Rune (harmonika) og Sofie (klarinet)

Anne Birgitte Bjerre fortalte julehistorier for børnene (og også for de voksne) et par gange i løbet af eftermiddagen. Iklædt nissekonedragt og med de andægtigt lyttende unger ved sine fødder.

Flot indgang
Marianne fra Elverod stod udenfor og solgte juletræer, adventskranse, pyntegran og dekorationer fra deres skovbrug i Elverod - og havde skabt en flot indgang til forsamlingshuset med bål og levende lys.

julehygge11.jpg (75466 byte)

Juletræerne tændes og julemanden kom på besøg
Klokken 16, da mørket var ved at falde på, skulle byens juletræer (ja, ikke bare et , men tre) tændes. Og der var rigtig mange mennesker forsamlet på hjørnet.

 julehygge01.jpg (60177 byte)

Der blev uddelt næsten 300 slikposer til børnene, så hvis man tæller de voksne med, må vi i hvert fald have været 4-500 mennesker til det store øjeblik, da julemanden i egen høje person dukkede op mellem træerne og - med god hjælp fra de forsamlede børn - fik lys i træerne.

julehygge08.jpg (48628 byte) julehygge09.jpg (62608 byte)

Og så var der slikposer til alle - sponsoreret af Brugsen, tak for det! Brugsen var i øvrigt med til at trække folk til med special-tilbud i søndags-åbningstiden.

julehygge10.jpg (35760 byte) 

Tur til tivoli
Ved juletræet trak Borgerforeningen lod blandt alle medlemmerne om den store jule-præmie. En tur til Tivolis julemarked i København. Vinderen blev Erik Larsen, Engvej 3 (som desværre ikke var til stede - men som vil få overrakt sin præmie senere).

 julehygge03.jpg (51257 byte) julehygge05.jpg (60549 byte) 

Læs om Morud Borgerforening.


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk