Nyt fra Morud Idrætsforening

"Stiftstidende for Voksne" - nu med spurtpræmier
Senior Indestævne - Serie 2 til 1. division

Efter sidste års store succes i Langesøhallen gentager Morud IF sit store indestævne. Fra kl. 11 og fremefter den 21. januar 2006 fyldes hallen med dygtige fodboldspillere. Har du lyst til en dag med seriøs fodbold kombineret med socialt samvær, er det her noget for dig.

Nu da udendørssæsonen står for døren ønsker vi at skyde den kedelige og grå vinter af med et brag af et indendørsstævne. Stævnet vil blive afholdt efter de gamle Stiftstidende regler, hvilket f.eks. vil betyde udvisning ved "vildskud" mm. Således skulle stævnet gerne blive et spil for teknikere!! Selvfølgelig har vi store og mange spurtpræmier samt voldsomme hovedpræmier til seks spillere (sidste år var der præmier for 27.000 kr. til 20 hold) . Som sidste år opererer vi med såvel store hovedpræmier som spurt/teknik præmier.
Efter præmieoverrækkelsen ved 18:30 tiden er der mulighed for fælles spisning i Langesøhallens Cafeteria, hvor man ligeledes kan nyde en øl med såvel mod- som medspillere. Ved midnatstid har vi bestilt en bus mod Odense.

Priserne for arrangementet er som følger:

Stævnegebyr pr. hold: 400,00 kr.
Fællesspisning pr. person: 80,00 kr.
Bustransport: 20,00 kr.

Til et af de tilmeldte hold trækker vi lod om gratis spisebilletter, sponsoreret af DLF Trifolium.

Stævnegebyr opkræves pr. Girokort (reg.nr. 0940 - konto-nr. 10068908 i BG Bank - husk holdnavn!) som udleveres ved tilmelding. Spisning og bus opkræves på dagen - dog hæfter tilmelderen herfor. Da stævnet har stor tilslutning SKAL stævnegebyret være indbetalt senest lørdag d. 14. januar på ovenstående konto nummer.

Af hensyn til tidsskemaet i hallen har vi lagt et loft på 30 tilmeldte hold. Tilmeldingen foregår efter devisen: først til mølle, dog senest 10. januar. Program med regler og spilletidspunkter vil efterfølgende blive sendt ud.

Tilmelding skal foregå telefonisk til en af nedenstående stævneledere, med angivelse af hold-navn og kontaktperson. Spisning + bus tilmeldes senest den 17. januar.

Med venlig hilsen

Lars Kopp (3024 0873),
Jeppe Larsen (2253 7853) &
Søren Hansen (2670 4874)


Hent programmet her (OBS: 822 KB)


Sponsorer:

 

     


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk