Nyt fra Morud Idrætsforening

Velkommen til fodboldstævne i Morud

Det er med stor glæde at Morud Boldklub kan byde både spillere, dommere og publikum velkommen til fodboldstævne i Langesøhallen, lørdag den 21. januar 2006.

Sidste år var første gang vi arrangerede stævne i hallen, som efter en meget lige finalerunde endte med at have Korup IF som vinder. Stævnet sidste år bød på en masse god fodbold og det var derfor med stor forventning vi gik i gang med forberedelserne til dette års stævne.

Tilmeldingen har i år været endnu større end sidste år og i dette af den nu 2. udgave af Morud Cup kan vi også byde velkommen til 2 jyske hold fra henholdsvis Kolding og Jelling.

Alt i alt tegner stævnet til at blive meget spændende, da flere rigtig gode hold har meldt deres ankomst med spillere, der til daglig spiller divisionsfodbold eller i de øverste serier. Dette er dog ikke altid garanti for sejr i indendørs fodbold.

Vi vil slutteligt sige en stor tak til alle vores sponsorer, som er nævnt i programmet. Det er i høj grad deres skyld at det overhovedet kan lade sig gøre at lave et sådan stævne. Mange tak.

Rigtig godt stævne

MVH.
Stævneledelsen.


Hent programmet her (OBS: 822 KB)

Læs tidligere omtale


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk