Nyt fra Morud Idrætsforening

Billeder fra Morud Cup 2007

Senior Indestævne - Serie 2 til 1. division, den 20. januar 2007.

 

 

Klik på et billede for at se det i stor størrelse.

Omtale i Områdeavisen Nordfyn tirsdag den 23. januar 2007:

Flot fodbold ved Morud Cup 2007
Langesøhallen lagde i lørdags gulv til den tredje udgave af det indendørs fodboldstævne for seniorspillere, Morud Cup, som tre spillere i den lokale fodboldklub fik ideen til og nu arrangerer med fin succes.

I år var 27 hold tilmeldt, og da de var fordelt i blot fire puljer, betød det minimum 5 - 6 kampe pr. hold. De seks skrappeste hold, der spillede i finalepuljen, nåede således i alt op på en halv snes kampe, så det var en efterhånden noget træt samling spillere, der ved 20-tiden var samlet til præmieoverrækkelse.

- Men spillerne er naturligvis glade for at få valuta i form af megen spilletid for det gebyr, de betaler, og derfor havde vi på forhånd sat et maksimum på 30 hold, så der blev plads til mange kampe pr. hold, fortalte Jeppe Larsen, der er én af de tre i arrangørgruppen.

Jeppe Larsen oplyste videre, at planlægning og afvikling af Morud Cup efterhånden går ganske let.

- Såvel spillere som sponsorer kender nu til stævnet, hvilket gør alting meget lettere. I år har vi således sponsorpræmier for hele 37.000 kroner, fortalte Jeppe Larsen, som naturligvis glædede sig over denne opbakning.

- Ved dette års stævne kan vi også glæde os over, at det spil, som bliver vist i kampene, er på det hidtil højeste niveau. Der er blevet spillet rigtig flot indendørs fodbold hele dagen, nåede Jeppe Larsen at sige, inden han satte sig til mikrofonen for at hylde de seks hold, som netop havde afsluttet finalepuljen.

Suveræne vindere
I slutkampene viste et hold unge spillere, der optrådte under navnet »Lars Broe«, sig ganske urørlige. Holdet, hvis spillere til daglig har tilknytning til FC Fyn og Korup, lagde ud med sejre på 6 - 3, 6 - 3 og 6 - 2, og i den fjerde kamp blev et andet hold med maksimumpoint, nemlig Lørups Vinstue, slået med 3 - 0. Sidste modstander var Otterup, som ydede god modstand, men alligevel blev slået med 4 - 2, og dermed efterlod Lars Broe-spillerne ingen tvivl om, hvor førstepræmierne skulle hen.

Andenpladsen gik til Luciano Grosso, som i sidste kamp besejrede Lørups Vinstue med 4 - 3 og dermed henviste vinstue- drengene til tredjepladsen. Otterup snuppede Morud Cups fjerdeplads, mens Båstad Boys blev nummer fem. Endelig sluttede et hold fra Morud El Service på stævnets sjetteplads.

JH

Jon B. Rasmussen
27.1.2007


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk