Nyt fra Morud Idrætsforening

Morud Cup 2008
Senior Indestævne -
19. januar 2008

[Hent indbydelse og program | Sponsorer]

Efter 3 års succes i Langesøhallen gentager Morud IF sit store indestævne. Fra kl. 10 og fremefter den 19. januar 2008 fyldes hallen med dygtige fodboldspillere. Har Du lyst til en dag med seriøs fodbold kombineret med socialt samvær, er det her noget for dig!!

Stævnet vil blive afholdt efter de gamle Stiftstidende regler, hvilket f.eks. vil betyde udvisning ved ”vildskud” mm. Således skulle stævnet gerne blive et spil for teknikere!! Selvfølgelig har vi igen i år store og mange spurtpræmier samt voldsomme hovedpræmier (vi har igen i år præmier til en værdi af over 30.000 kr. ).

I løbet af dagen vil der være mulighed for at købe dagens middag i Langesøhallens Cafeteria, hvor man ligeledes kan nyde en øl med såvel mod- som medspillere. Senere på aftenen er alle deltagere meget velkomne til at slutte sig til en festlig aften i Odense med Morud gutterne og
nyde nogle af de sponsorater som Odense’s natteliv har sponsoreret.

Prisen for arrangementet er som følger:
Stævnegebyr pr. hold: 425,00 kr.

Stævnegebyr opkræves via bankoverførelse (reg.nr. 0940 – konto-nr. 10068908 i Danske Bank – husk holdnavn!) og skal være indbetalt SENEST 10. januar 2008.
Af hensyn til tidsskemaet i hallen har vi lagt et loft på 30 tilmeldte hold. Tilmeldingen foregår efter devisen: først til mølle, dog senest 7. januar. Program med regler og spilletidspunkter vil efterfølgende blive sendt ud.

Tilmelding skal foregå telefonisk til en af nedenstående stævneledere, med angivelse af holdnavn og kontaktperson.

For yderligere information se her på hjemmesiden (nedenfor)

Med venlig hilsen
Jeppe Larsen (22537853) & Søren Hansen (26704874)
Soeren.hansen@yc.dk

   Til toppen


Indbydelse og program:

Hent indbydelsen i printvenlig udgave (131 KB)

Hent programmet i printvenlig udgave ( 850 KB)

   Til toppen


Sponsorer:


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk