Nyt fra Morud Idrætsforening

Årgang 97 sikrede Morud IF sin første medalje ved Fyns Stiftstidendes indefodboldstævne 2008

Efter en nervøs og uinspirerende start med et 0-1 nederlag til ØB, fik drengene vendt skuden. Måske var det den ekstra motivation ved at møde OB som der skulle til? I hvert fald så holdet sig siden hen aldrig tilbage. Først en sikker 2-0 sejr over OB, så en uafgjort 0-0 mod Glamsbjerg, som de gule var meget heldige at slippe af sted med, inden puljesejren blev sikret med en 1-0 sejr over Munkebo.

I krydskampen fik B 1913 en lektion i, hvordan man spiller fodbold ud fra en defensiv taktik. Kom i bare drenge, så render vi op og scorer, når I er lidt uopmærksomme. Som sagt så gjort. 1-0 og en plads i slutrunden. På første dagen blev der sagt farvel til sidste års onde ånd fra Sanderum og den evige rival fra Næsby samt andre stærke hold som SFB og Assens.

I slut runden røg holdet i en rigtig dynamit pulje med 2 af de allerbedste hold på Fyn i denne årgang TPI og MG&BK. Først skulle holdet møde medalje favoritterne fra postnummer 5210, som efter kampen kunne være de mest tilfredse med resultatet 1-1. Kanon indsats af drengene og optimismen voksede.

Herefter stod den på MG & BK og endnu et point kunne skrives på tavlen med et 1-1 resultat. Så var sagen klar, da alle 4 hold i puljen inden den sidste kamp mod Holluf Pile Skole kunne nå semifinalen. Holluf Pile der stillede op med et hold som udelukkende bestod af spillerede fra B 1913 fik dog ikke et ben til jorden og blev besejret 4-2.

Øvrige kampe gjorde, at Morud vandt slutrundepuljen og gudskelov for det, da Morud så skulle møde Årslev (som imponerede ved at sende OB ud af turneringen) frem for FIF/B1909, som uden tvivl er det bedst spillende og stærkeste hold i denne årgang.

Semifinalen blev en ren gyser, hvor udgangspunktet igen var ud fra en defensiv taktik. Men hvad betyder det når man scorer på de chancer man har? 1-0!! Klasse og Morud i finalen for første gang i historien.

Her trak man så det korteste strå mod FIF/B1909 som havde et gear eller to mere end vores små drenge. Gad vide hvad de spiser derude i Vollsmose siden de er så store? Helt retfærdig vandt FIF 4-1, men de lokale helte fra Morud havde stor ære af kampen, som blev rigtig flot teknisk.

Holdets præstation gennem turneringen var utrolig flot - Vel er man heldig undervejs, men ingen kommer i en finale alene på held! Flot og disciplineret spil blev vist hele vejen, og I kan være rigtig stolte af jeres præstation. Mindre flot bliver den ikke af, at holdet kun mødte op med 4 spillere i form af Rasmus Rasmussen, Anders Wacher, Daniel Jørgensen og Simon Knudsen. De blev i de sidste 2 kampe suppleret med Mike Jensen, der fik sine forældre til at skynde sig hjem fra ferie så han kunne få oplevelsen med.

Tillykke – godt gået!
Michael Jørgensen

Udgivet 6.1.2009


Læs om Fodboldafdelingen: Klik her


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk