Nyt fra Morud Idrætsforening

Træner fundet til årgang 2003-2004

Michael Jørgensen fortæller, at der nu er fundet træner i form af Thomas Birkholm og Henrik Pedersen. Træningen starter den 20.42009,  kl. 17.00-18.00. Her efter hver mandag i samme tidsrum.

Opdateret 2.4.2009


Morud, den 22. marts 2009

Hej fodbold drenge og piger årgang 2003-2004 /U 6 (og jeres forældre)

Så er I blevet så gamle, at det er nu er blevet jeres tur til at starte fodbold karrieren.

Vi glæder os meget nede i klubben til at se en masse nye ansigter og hvem ved, måske er I den næste Messi?

Som jeres forældre helt sikkert ved, så drives Morud fodbold ene og alene af frivillige kræfter, så derfor håber vi meget, at der er en af jeres forældre som vil tage teten for denne nye årgang. Der vil blive tale om en enkelt ugentlig træningsdag som aftales med klubben og desuden mulighed for at deltage i et enkelt eller to stævner på denne side af sommeren.

Af erfaring ved vi (desværre), at der kan være en tendens til, at forældre håber andre i forældre gruppen melder sig først, så man derved selv ”slipper”, hvilket ofte har den kedelige konsekvens, at alle venter på hinanden og ingen til sidst melder sig, med det resultat, at der ikke bliver mulighed for at dyrke fodbold for jer. Måske kan man dele opgaven mellem 2-3 forældre?

Vi ved godt, at man som ”ny” måske ikke synes man har forudsætningerne for at være træner, og her kan vi berolige med, at det for de små årgange først og fremmest er legen der skal fokuseres på. Der stilles ingen krav til træner uddannelse eller andre forudsætninger, men blot at man har lyst til at bruge et par timer om ugen så jeres børn også kan få glæde af verdens bedste leg.

Klubben vil være jer behjælpelig med information og det rent praktiske omkring opstart osv. og henviser endvidere til vores klub håndbog  klik her

Jeg vil opfordre jer til hurtigst muligt at kontakte os i bestyrelsen, så jeres børn kan komme på græs umiddelbart efter påsken.

På bestyrelsens vegne

Michael Jørgensen

Ungdomsformand.
65 96 40 45 / jorgensen@morudnet.dk


Gå til fodboldafdelingens hjemmeside:  fodbold.morud.dk


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk