Nyt fra Morud Idrætsforening

To Morud piger i U 16 Landsholdets brutto trup

Vores ungdomshold gør det over hele linjen rigtig godt, og det bliver der lagt mærke til rundt omkring i de andre klubber.

Under vinterens Fyens Stiftstidende stævne udmærkede Sofie Grave og Line Hansen fra U 14 pige holdet sig så meget, at de blev inviteret til deltagelse i fælles udendørs træninger under DBU på Fyn. I første omgang var der ca. 60 deltagende spillere som efterhånden skulle reduceres. Vores to piger klarede skærene og har i den forgangne weekend været til DBU samling i Bjerre sammen med 68 andre piger fra hele landet. Fra Fyn deltog foruden de to Morud piger, én spiller fra hhv. Otterup, Fraugde og MG&BK samt 3 piger fra Næsby, så vi må sige Morud fik sat sit fingeraftryk på den fynske deltagelse. Under samlingen blev der spillet fire interne træningskampe med henblik på at finde frem til en brutto trup på 40 spillere, der skulle danne U 16 Landsholdets bruttotrup. Glæden var stor i de to pigers hjem tirsdag aften, da telefonen ringende og begge fik besked om, at de nu er en del af denne trup. Nu venter nye spændende samlinger efter sommeren.

Det er utrolig flot resultat og et skulderklap ikke bare til pigerne men til alle jer i pige afdelingen for jeres arbejde. Mads Grave, som man med rette kan sige startede pige fodbold i Morud for efterhånden 10 år siden er desværre ikke længere blandt os, men jeg håber han sidder og følger os, og er sikker på han ville have været utrolig stolt over, at vi i dag har en stor pigeafdeling – en af Fyns største! - med hold i de fleste årgange og nu også kan levere spillere til DBU og så endda en af hans egne døtre.


De to dygtige piger Line (tv) og Sofie

På drenge siden forfalder man sig nærmest til at sige, årgang 95 endnu engang står med muligheden for at blive kredsvinder – denne gang i A rækken, men det kræver lige sejre i de sidste to kampe vel at mærke mod bundhold, inden vi skal have et søm mere op på væggen til diplomet.

U 17 drengene fortsætter den positive proces holdet har været i de seneste år og spiller på søndag ”finale” mod Bogense i et rigtig spændende opgør, hvor vinderen bliver kredsvinder i U 17 Mesterrækken. Det er rigtig flot, at vi kan have et hold der klarer sig så godt blandt de bedste på Fyn. En eventuel sejr vil betyde holdet fra efterår spiller i Fyns fornemmeste række som U 19 Elite – Da holdet allerede i år har slået et par hold fra denne række i træningskampe kan vi med lidt god vilje godt sige vi har et af de 10 bedste hold i denne årgang. Benjamin Hansen fra holdet har allerede fået sin debut på klubbens serie 1 hold og flere står på spring, så de gamle på vores senior hold skal nok snart få deres afløsere at se.

Jakob Thomsen og Simon Markussen også fra U 17 holdet og blandt de yngste som årgang 93, har været til prøvetræning et par gange i løbet af sæsonen hos Viborg FF, som har tilbudt dem begge et ophold på deres sports college efter sommeren. Begge har dog i første omgang takket nej, og vi ser frem til de forsvarer den lyseblå trøje fremover.

Senest er Oscar Clemmesen spillet sig gennem nåleøjet og deltager på Fynsholdet i U 14 sammen med 40 andre til fælles træningerne under DBU ved det kommende Vildbjerg Cup.

Stort tillykke til såvel de enkelte spillere som alle holdene – Det viser, at man som Morud spillere sagtens ved flid kan nå langt og det ikke kun er forbeholdt spillere fra de større klubber.

Michael Jørgensen
10.6.2009


Se også fodboldafdelingens hjemmeside. Klik her


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk