Solsikkefesten 2002

Forandring fryder - Genkendelsens glæde!

En helt ny byfest, men hvor det bedste fra tidligere år er bibeholdt, er kendetegnet for den kommende Solsikkefest 2002, som i år foregår i perioden 23. - 28 juli 2002.

Hvad sker der så?

Solsikkebankospillet er i år flyttet til onsdag. Hatte-Dame-Frokosten har også holdt flyttedag, nemlig til torsdag.

Boder og skydetelt er erstattet af Tivoli Luna Parken, som vil være på pladsen fra torsdag til søndag. Cafeen med Fredagsæggekagen, Solsikkekroen med øl-slidsken foran og solsikkegrillen vil du stadig kunne finde. Mette har fortsat 2 børneboder, med sminkebod og fiskedam på pladsen. Og Solsikkegudstjeneste i kapellet bliver der naturligvis også.

Af nye tiltag kan nævnes Børneloppetorv om lørdagen og Havetraktortræk om søndagen. Der bliver også mulighed for at komme med til Pizza-pandekage-hoppe-klatre-fest. Bag dine egen pizzaer og pandekager og prøv kræfter med et 9 meter højt klatrebjerg.

I år er der meget mere sport på programmet end tidligere. Der er både Fodboldturnering, Solsikkeløb, Petanque-konkurrence, BeachVolley-turnering og Sponsorsvømmedag.

Jomfruburet er nedlagt, men til gengæld er "Texas Gule Rose" åben torsdag og lørdag inde i hallen. 

9 mands orkesteret Party Sound vil som sædvanlig spille op til dans lørdag aften efter Fællesspisningen. Irske Cahir kommer også i år. Denne gang torsdag aften i hallen lige efter Hatte-Dame-Frokosten.

Og naturligvis vil du du kunne slutte af med mad fra  Fredes Folkekøkken søndag aften.

Hvor kan jeg læse mere?

Både her på hjemmesiden og i juli-nummeret af VItalitet kan du  læse meget mere om Solsikkefesten.

Arrangørerne gør opmærksom på at der kan ske ændringer i programmet. Eventuelle ændringer vil blive annonceret her på siden.

Se meddelelse fra Solsikkeudvalget her

Se programmet for Solsikkefesten her

Tilbage til oversigten

Hilsen

Jon B. Rasmussen, Webmaster
26. juni 2002


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk