Solsikkefesten 2002

   

Hvordan gør vi Solsikkefesten endnu bedre…

Årets Solsikkefest i Morud er netop afsluttet. Vi har haft mange nye tiltag på programmet i år. Bl.a. har vi tilført byfesten en hel del mere sport - lørdag kunne vi f.eks. se de små drenge i fodbold; mini, micro og poderne kæmpe så sveden sprang. Ligeledes spillede vores senior hold og som opvarmningskamp, så vi det nye skud på stammen; pigefodbold - 20 meget seriøse piger viste, at de også har en fremtid i idrætsforeningen. Mens børnene spillede fodbold, underholdte de voksne med en volley turnering. 12 gader var tilmeldt, så der blev spillet på 3 baner uafbrudt i næsten 4 timer. Flot klaret!

Næste år er jubilæumsår - 30 år har Solsikkefesten eksisteret i Morud. Vi har i alle årene været en vigtig bidragsyder til idrætsforeningen og det vil vi gerne blive ved med at være. Vores mål er til næste år at aflevere et endnu større overskud - og det kan du hjælpe os med at gøre.

Vi synes selv vores Solsikkefest i år har været en succes - men det kan naturligvis altid blive bedre. Hvis du vil bruge et par minutter på dette spørgeskema, give os ris og ros og evt. nye forslag/forbedringer, vil vi bedre være i stand til at skræddersy en Solsikkefest, så du og din familie også møder op næste år og årene frem. Vi kan naturligvis ikke få alle gode ideer programsat, men det vil være et utrolig godt redskab for os, når vi snart går i gang med planlægningen af Solsikkefesten 2003.

Tak for din hjælp.

Mariann Keis
Formand for Solsikkeudvalget.
29.07.2002

Tilbage til oversigten


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk