Morud Idrætsforenings Tour de Morud Sponsorcykelløb
lørdag den 2. juni 2007 på pladsen foran lægehuset

[ Sponsorer erhverv| Sponsorer private | Ryttere ]

[ Sponsorer børneløb |Ryttere børneløbBilleder |Arkiv]

Det kørte bare. (10.6.2007)

Tour De Morud er overstået for denne gang, og med et fantastisk resultat.

Ca. 160.000 i runde tal blev der kørt ind, og det er jo imponerende, når man tænker på at det kun er 2 år siden vi havde sponsorcykelløb sidst. Dette flotte resultat er skabt af nogle meget engagerede ryttere, men ikke mindst af en masse sponsorere, som har tegnet kontrakter med rytterne. Vi vil gerne her sige alle sponsorerne EN STOR TAK for jeres opbakning. Det gælder både alle jer private personer her fra byen, familier og venner, tanter og onkler og bedsteforældre, men også erhvervslivet har støttet rytterne. Mange firmaer har givet store faste beløb, og vi er meget taknemmelige over at erhvervslivet på denne måde støtter det frivillige arbejde i Morud Idrætsforening. Det betyder jo i sidste ende, at vi kan gøre nogle ting, investere i nye rekvisitter, eller sætte noget i gang for vores børn i foreningen, som vi ellers ikke ville have haft mulighed for. SÅ TAK TIL ALLE som har støttet vores løb d. 2. juni 2007.

Dette løb har været undervejs i et halvt år. Pludselig oprinder dagen, og det hele bliver ”fyret” af på 2 timer.
Som noget nyt i år, var der også et børneløb. Længe så det ud til at der kun var 5 ryttere som var interesseret i at deltage, og det var på nippet til at blive aflyst. Men heldigvis kom vi her til sidst op på 16 modige børn, som stillede op i løbet.

I har ALLE gjort et flot stykke arbejde, og under løbet huskede I alle på hvad jeg havde sagt før løbet. I skulle køre sikkert og passe på hinanden så vi ikke fik nogle skader. Min (Mette) største bekymring om morgenen d. 2. juni, og som gav mig en kæmpe klump i maven af nervøsitet, gjaldt jer børn. Men heldigvis gik det godt.

En Christoffer Grave og en Oliver Sørensen som kæmpede om førstepladsen, en Tobias Hansen som trods en afhoppet kæde straks skiftede sin cykel ud, og som næsten måtte stå op under resten af løbet, en Mikkel Dons som fortsatte trods et styrt. En Jeppe Rheinlænder og Rasmus Schelhart som indkørte nogle imponerende beløb på henholdsvis 4.470,- og 3.512,- og alle jer andre ungersvende som gav omgangstællerne rigeligt at lave. I har alle bidraget til, håber jeg, at der næste gang der bliver afholdt sponsorcykelløb, vil være endnu flere børn som har lyst til at deltage. Vi er MEGET stolte af jer alle sammen, og tænk! I kørte samlet 20% ind af det samlede beløb.

På voksensiden havde vi også et stærkt felt.
En Chris Demant som repræsenterede både bridge og fodbold. Da vi spurgte ham om han ville køre, svarede han: ”Nahj, der er da ingen der vil sponsorere mig”. Det må man jo nok sige nu er blevet gjort til skamme, idet Chris indkørte det imponerende beløb af 20.305,-

En Morten Grønfeldt som kæmpede bravt i førerfeltet sammen med Jens Glerup, og som blev nr. 2 med det ligeledes imponerende beløb på 17.125,-. Morten Andersen og Christian Uberg fra MIC som fulgtes ad hele vejen, og kæmpede om 3 og 4.pladsen. En Jørgen Meier Sørensen Lokalpolitiker fra Venstre som blev nummer 3 i flest indkørte sponsorkroner på 10.140,-, og som havde feltets flotteste cykel. En Michael Hansen og Morten Madsen som havde sat hinanden stævne til dette løb (der var en tusse på spil). Vinder blev Michael, dog kun med et hestehoved, og en flot 4. plads med 7.490,- indkørte kroner.

En Mette Theilgaard og Birgitte Kraaer på tandem som helt klart vandt kategorien ”det mest festlige og folkelige indslag”, og 12 omgange GODT GÅET! En Morten Larsen og Inger Marie fra Kernehuset som delte omgangene. En Steen Nedergaard som for en stund nød at være tilbage i Morud. En Dion Jørgensen som bagefter vist nok hellere ville have stået på scenen og speaket. En Brugsmand som stjal sig en times ”pause” fra arbejdet. Nogle Seje piger fra spinning og badminton Gartika og Pernille og Pia Hinze som jagtede deres instruktører Jesper Madsen og Henrik Damgaard. En sej Vilja fra bredbjerg som overhalede flere mænd på ruten. En Henrik Solevad fra Danske Bank, Kristian Kyed fra Morud Lokalråd, Leif Mortensen fra fodbold, Lene Møllegaard fra Områdeavisen, Torben Skovhus Lokalpolitiker fra Socialdemokratiet, og Niels Pedersen fra Shell. Alle kæmpede bravt i en time for Morud IF.

Sidst blev Andreas Mathiesen som havde feltets ældste cykel med smirnoff til sine sponsorere på ladet.

Vi ved godt at det er et kæmpearbejde at indsamle kontrakter, og for nogle er det meget grænseoverskridende at henvende sig til sponsorere og bede om penge, men vi håber I alle har synes, det har været arbejdet værd.
Vi havde på forhånd håbet på 100.000,- så det indkørte beløb overstiger alles forventninger.
Derfor skal der herfra lyde en STOR TAK til alle jer rundt omkring, som har taget godt imod rytterne og har støttet MI.

Pengene går til ungdomsarbejdet i foreningen, og ønskerne er mange.
Fodboldafdelingen har på grund af nogle nye regler i børneturneringen brug for nogle nye mål. Rejsefonden skulle vi gerne have åbnet igen. Gymnastikafdelingen flytter alle springholdene i hallen på grund af pladsmangel på skolen, og det betyder at der skal være redskaber både på skolen og i hallen. MIC ønsker sig 2 børnecykler, som børnene kan prøve før de evt. investerer i en racercykel. Tennis ønsker sig flere børn i afdelingen, og har i øjeblikket gang i en træner fra DGI som kommer og træner med børnene. Badminton og Håndbold har også nogle ønsker med henblik på at forbedre børnenes betingelser, og til sidst ønsker vi os samlet en informationsstander ved Brugsen, så vores forskellige opslag om f.eks. træningstider og arrangementer bedre kan blive set.

Om alle ønskerne kan blive opfyldt, ved vi ikke endnu, men vi er godt på vej med det indkørte beløb.

Nu er det jo ikke nok, at nogle mennesker fra byen vil trampe i pedalerne i en time for MI.
Hele denne ”Tour” og det flotte beløb vi har indsamlet, havde ikke kunnet finde sted, hvis det ikke havde været for jer sponsorer. Vi er meget glade for at I har støttet rytterne og taget godt imod dem , når de har været rundt og tegnet kontrakter. Det er i høj grad også jeres fortjeneste, at det hele er gået så godt.

MANGE TAK TIL ALLE DER HAR BIDRAGET TIL TOUR DE MORUD 2007

På Morud Idrætsforening vegne
Mette Mathiesen


Endnu en succes for Tour De Morud (opdateret 4.6.2007)

30.583 kr. fra børneløbet og 129.758 kr. fra voksenløbet blev det til. I alt 160.341 kr.

Vinder af løbet, med flest kørte kilometer blev Jens Glerup (vandt opløbet) og Morten Grønfeldt med hver 40 km. Morten Andersen og Christian Uberg kørte 38 km.


Chris Demant (tv) og Jens Glerup


Steen Nedergaard, "gammel" Morud-dreng og tidligere professionel fodboldspiller
i OB og Norwich,  kunne også trampe i pedalerne. 32 km blev det.

Flest kørte kr.:

1 Chris Demant, MI Bridge 20.305 kr.
2 Morten Grønfeldt, Grønfeldt Byg og Design 17.125 kr.
3 Jørgen Meier Sørensen, Lokalpolitiker 10.140 kr.
4 Michael Hansen, Højgård Hestehospital 7.490 kr.


Morten Grønfeldt, Jørgen Meier Sørensen og Michael Hansen (th)

I børneløbet vandt Christoffer Grave med 15 km og flest indkørte kr.: 5.360. I den yngste gruppe blandt børnene vandt Rasmus Kromann med 13 km. og flest indkørte kr.: 3.665.


Christoffer Grave og Rasmus Kromann

 
Opfindsomheden var stor.
Her er det holdet fra Alberte; Birgitte Kraaer (forrest) og Mette Theilgaard på tandem
og Andreas Mathiesen på budcykel og med passende forsyninger

Jeppe Rheinlænder og Rasmus Schelhart kørte henholdsvis 4.470 og 3.512 kr. ind.

Se billederne fra løbene ( klik her).

Siden opdateres løbende. Der kommer flere billeder til.

Tak til alle ryttere og sponsorer for et flot resultat. 577 sponsorater blev det til i alt.

Jon Bøgelund Rasmussen
4.6.2007


Der var god opbakning til arrangementet

 
Torben Nielsen, en af arrangørerne af dette
års sponsorcykelløb, med deres flotte T-shirts


Bente Pedersen styrer regnskabet mens
løbet kommenteres af Carsten "Butcher"


Arkiv

Program, kontaktinfo m.m. (2.6.2007)

Tour de Morud 2007 (29.1.2007)

Tour de Morud 2007 (6.12.2006)

Tour de Morud 2005 (31.5.2005)


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk