Nyt fra Morud Borgerforening

Uhyggelig halloweenfest på skolen

Ja, så er vores Halloween fest overstået med deltagelse af over 90 børn fra 2. til 6. klasse, størstedelen udklædt i flotte og meget uhyggelige kostumer. Der var alt lige fra f.eks. hekse, trolde, vampyrer, skeletter, zombies, spøgelser og døde prinsesser.

Vi synes selv, at aftenen var en stor succes, og vi har da også fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, så vi er klar igen til næste år. Vi har selvfølgelig også spurgt flere af de deltagende børn om, der er noget der skal være anderledes til næste år, og rigtig mange har sagt til os, at det gerne må være endnu mere UHYGGELIGT. Så vi lægger allerede nu hovederne i blød, så vi kan komme i tanker om en masse grufulde happenings.

Gymnastiksalen var pyntet med Hogwarts fra Harry Potter i tankerne, masser af levende lys og en smuk "stjernehimmel", langborde beklædt med sorte plastikposer og en flot og indbydende buffet, flot og uhyggeligt pyntet med masser af kryb:

 halloweenfest2004.jpg (37962 byte)

Menuen lød således:

Efter middagen var der arrangeret et uhyggeligt løb i kælderen med masser af gys, der sluttede i gymnastiksalen med softice til alle børn.

Og ja, så gik dansen (Borgerforeningen havde lejet et professionelt diskotek) ellers lige til kl. 22.00, hvor nogle trætte børn kunne afhentes eller selv tage hjem.

Der blev både danset hiphop, showdance, monsterdans, stopdans og Limbo..........og der var såmænd også præmier at vinde.

Og sidst men ikke mindst var der også en "bar" hvor børnene kunne købe, sodavand, slik, chips og chokolade.

Hilsen

Pernille
2.11.2004

NB: Fotografens kamera strejkede, så vi har desværre ikke flere billeder.


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk