Så blev det endelig jul i Morud

Søndag den 25. november holdt julen sit indtog i Morud.

 

Dagen startede med julestuen i forsamlingshuset hvor både lokale og udefra kommende udstillere havde medbragt masser af julehygge i form af søde små nisser, flotte dekorationer, lækre julekager, brugskunst samt tøj, make-up, smykker og endda en hel bamsetøjs kollektion.

Dagen igennem var der masser af besøgende, og de fleste gik ikke tomhændede hjem.

Til de sultne var der mulighed for at købe æbleskiver og gløgg og igen i år var der julehygge for børnene i ”Børnehjørnet”. Her kunne de små fremstille julekort under kyndig vejledning af vores overnisser, Kathrine og Therese.

 

Da mørket faldt på begyndte børn og voksne at strømme til pladsen foran byens 3 juletræer hvor rygtet gik på at selveste Julemanden ville komme forbi.

Og ganske rigtigt! Da byens børn 2. gang kaldte på ham, kom han gående i selskab med sine hjælpenisser. Julemanden fik hjælp af alle børnene til at tænde juletræerne og som tak delte han derefter slikposer ud til alle de artige børn. I år måtte han dog undvære sit hyggelige juletelt, da det blæste væk i en sommerstorm på Grønland.

 

Borgerforeningen takker alle som mødte op og gjorde dagen rigtig hyggelig og vi sender vores varmeste tanker til alle som sammen med os frøs med anstand den dag.

Til slut vil vi gerne opfordre alle, som endnu ikke er medlem af Borgerforeningen, til at melde sig ind. Et års medlemskab koster 100,- kroner pr. husstand (50,- kroner for pensionister). Derved er I med til at sikre at Morud Borgerforening kan blive ved med at afholde arrangementer til fordel for alle.

Morud Borgerforening ønsker alle en rigtig glædelig Jul.

Bente Kærgaard
Formand
2.12.2007

Se alle billederne. Klik her

Læs om Morud Borgerforening Klik her


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk