Jul i Morud

Se alle billederne. Klik her Del 1 Del 2

Julesne var der ikke, men julestemningen begyndte alligevel at brede sig i Morud den 1. Søndag i advent. Fra morgenstunden var der aktivitet i forsamlingshuset, hvor 16 udstillere havde medbragt et bredt udvalg af dekorationer, økologisk børnetøj, hudpleje og make-up, nisser, brugskunst og meget mere.

Igen i år havde bageren bagt masser af klejner, julekager og honninghjerter som kun ventede på at blive dekoreret med den heldige modtagers navn.

Udenfor havde spejderne trodset december kulden for at sælge æbler, julestjerner samt gran og pyntegrønt.

 

Det blev en rigtig hyggelig dag, hvor mange valgte at lægge turen forbi Morud Forsamlingshus. De fleste gik derfra igen med nyindkøbte juleartikler og andre benyttede sig af muligheden for en portion lune æbleskiver.

Da tusmørket begyndte at indfinde sig samledes ca. 200 af byens børn og deres forældre sig ved Brugsen, hvorfra de havde frit udsyn til byens 3 store juletræer.

Med lidt hjælp fra børnene lykkedes det at kalde selveste Julemanden frem, tænde julelysene og synge en julesang. Derefter kunne alle børn få lejlighed til personligt at aflevere juleønskerne til Julemanden. Og noget kunne tyde på at han får travlt i år. Han skal bl.a. fremskaffe en lillebror, en hest, adskillige Build a Bear bamser og en ting der flyver højt oppe i luften og spreder et eller andet(?). Mange børn havde medbragt flotte tegninger til Julemanden og vi skulle hilse og sige at han er meget glad for dem alle.

Alt i alt blev den årlige julestue i Morud lige så hyggelig som de foregående år og vi glæder os allerede til Julen 2009.

Glædelig Jul til alle fra Morud Borgerforening

Se alle billederne. Klik her Del 1 Del 2

Foto: Lisbeth Jensen, Morud Borgerforening og Jon Bøgelund Rasmussen


P.S. Har du selv lyst til at få en julebod til næste år, eller kender du nogen som kunne tænke sig at deltage i julestuen, så vil vi meget gerne høre fra dig. Har du en ide eller et forslag til næste års julestue, vil vi også meget gerne høre fra dig.


Læs om Morud Borgerforening Klik her


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk