Lokal nyt

Falske mails i omløb med Danske Bank som afsender

Har du også fået en mail, men denne ordlyd?


Emne: Opret din kode til Verified by Visa eller MasterCard SecureCode

Sikker nethandel

Nu er det nemmere at handle i forretninger, der er tilmeldt MasterCard SecureCode og Verified by Visa. Verified by Visa og MasterCard SecureCode er indført som sikkerhedsstandard af de to internationale kortorganisationer i fællesskab. Det betyder, at betalingen sker på samme måde, uanset om du bruger dit Visa kort eller MasterCard.

Øget sikkerhed i flere og flere forretninger Antallet af internetforretninger, der har indført den nye sikkerhedsstandard, stiger hele tiden verden over. Handler du tit i udenlandske internetforretninger, vil du jævnligt blive bedt om at anvende én af disse to sikre betalingsformer.

Opret din kode nu – eller næste gang du handler Før du kan handle i internetforretninger, der benytter Verified by Visa og SecureCode, skal du enten oprette din kode her , eller næste gang du handler i en internetforretning, som anvender sikkerhedsstandarden.

Download og færdiggøre "Opret din kode til Verified by Visa eller MasterCard® SecureCode" formular (.HTM).


Indholdet i mailen er skrevet på fejlfrit dansk, og den indeholder en detaljeret beskrivelse af omstændighederne omkring Verified by Visa og MasterCard SecureCode, der er to sikkerhedsstandarder, som bruges ved handel på internettet. Der er tale om målrettet phishing *) mod danske kreditkortbrugere, og målet er at kriminelle vil have fat i dine kreditkortoplysninger inklusive pinkoden.

Modtager du mailen, skal du slette den. Har du åbnet mailen og udfyldt den vedhæftede formular, skal du kontakte banken med det samme på 70 20 70 20.

Jon Bøgelund Rasmussen
23.9.2009


*) Hvad er fishing?
Det er en form for bedrageri, hvor computerbrugere narres til at afsløre personlige eller økonomiske oplysninger via en svindelagtig e‑mail eller et svindelagtigt websted.


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk