Lokal nyt

Julegave til de fynske golfspillere

Den 8. december afholdt Langesø Golf Club ekstraordinær generalforsamling, hvor vi bestemte, at vi med omgående virkning satte indskud til 0,00 kr. indtil andet bestemmes.

Det skete efter ønske fra baneejer. Med baneejer, blev det ligeledes aftalt, at starte en massiv kampagne, hvor der gøres opmærksom på, at man ved at melde sig ind i Langesø Golf Club inden 1. februar 2010, vil få en gave som består af 12 Gallaway bolde med logo, 3 greenfee billetter til udvalgte baner i Jylland, samt 6 gratis træningslektioner. Julegaven har en værdi af mindst 1100,00 kr.

Endvidere har Stiften i fredags været på besøg ved Hans Berner, for at få lavet en artikel, som bliver bragt i løbet af ugen. Denne artikel skal være startskuddet til den efterfølgende kampagne, for at øge tilgangen af medlemmer til golfklubben.

Lørdag den 19. og søndag den 20. december vil der være lejlighed for mulige medlemmer til at få en rundvisning på banen. Rundvisningen foretages af klubmedlemmer. Rundturen vil blive afsluttet med en gang gløgg og æbleskiver.

Husk: Langesø Golf Club er nu med i den fynske greenfee ordning.
Som medlem af en fynsk Golfklub i den fynske greenfeeordning, kan du spille for 1/2 greenfee alle hverdage.
Dette kan ikke kombineres med andre rabatordninger og turneringsgebyr.

Det fortæller HP Utoft fra golfklubben.

15.12.2009


Se golfklubbens hjemmeside Klik her


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk