Solsikkefesten 2009

Årets Solsikkefest gav et flot overskud på 55.000 kr.

Morud Idrætsforenings hovedkasserer Klaus Ølund-Larsen har netop offentliggjort resultatet af årets byfest 2009 til at være på godt 55.000 kr.
I betragtning af at Solsikkeudvalget først trådte sammen 5 måneder før afviklingen af festen, ja så er det ikke uden tilfredshed, at vi nu kan overrække hovedformand Preben Jensen de mange penge, som ubeskåret går til ungdomsarbejdet i Idrætsforeningen.

Udover at afvikle dette års byfest så var en af de vigtigste opgaver også at finde et nyt mandskab, som kan stå i spidsen for Solsikkefesten 2010. Det lykkedes heldigvis, og det er med stor glæde, at jeg kan præsentere de 4 nye medlemmer af Solsikkeudvalget:
Formand bliver Winnie Nielsen, og hun bakkes op af Lotte Duus og Majbritt Filtenborg. Sidste medlem er undertegnede, og jeg er med et år mere som den erfarne rotte. Det nye hold er kendte ansigter i byen, de er dynamiske og energiske kvinder, som har været, og stadig er involveret i det frivillige arbejde i Idrætsforeningen. Nu har de sagt ja til at prøve kræfter i Solsikkeudvalget, så et stort tillykke og velkommen skal lyde til jer alle tre.

Vi vil også gerne rette en stor tak til Solsikkefestens sponsorer. En stor del af overskuddet bringes i hus takket været jeres gavmildhed og opbakning.

Anerkendelse skal også lyde til alle I som gæstede Solsikkefesten, og til I som frivilligt og måske for første gang eller for 32. gang hjalp til med at få Solsikkefesten afviklet. Uden jeres opbakning ville alle gode intentioner mislykkes.

Afslutningsvis vil jeg gerne rette en personlig og meget varm tak til Ulla Holm og Dorte Rheinlænder, som efter 24-timers betænkningstid, sagde ja til sammen med mig at afvikle Solsikkefesten 2009. Kære Ulla og Dorte, det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

Tak for i år – og på gensyn til Solsikkefest 2010!

Mariann Keis
Solsikkeudvalget.
4.10.2009

Læs om solsikkefesten 2009


Tilbage 

Morud.dk - solsikkefesten

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk