Solsikkefesten 2014

   

[Program] [Omtaler] [Fotoalbum]

Solsikkefesten 2014 (sidst opdateret 9.9.2014)

Husk: Ris og ros møde på tirsdag den 16. september kl. 20.00 i hallen.
Det vil være dejligt hvis du lige giver besked om du kommer, så finder vi et passende antal øl og vand frem!
Skulle du have svært ved at møde op til mødet, men har noget på sinde, så send os endelig en mail med dine input, så føjer vi dem til listen af kommentarer.

Endnu engang: TUSIND TUSIND TAK! Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med jer!

Dorte Thyregod Svendsen: dortethyregod@gmail.com

9.9.2014


Stor tak til alle sponsorer. Se hele listen: Klik her


Det 41´ende ”SOLSIKKEFEST” i Morud
SÅ er tiden oprindet til Solsikkefesten for os alle.

OG - det er ingen hemmelighed, at vi i Solsikkeudvalget er MEGET spændte, og har rigtig mange sommerfugle i maven. Hvordan skal vi kunne leve op til tidligere års programmer og senest den helt igennem fantastiske festuge vi havde sidste år.

Vort største ønske og håb er, at alle vil tage godt imod dette års program og indhold – og at I har lyst til at komme og deltage i aktiviteterne og festen.

Mange af aktiviteterne har været en succes alle de foregående år, og der har derfor ikke hersket nogen som helst tvivl i udvalget om, at det så vidt muligt skulle gentages og være en del af dette års program. Og, derudover har vi krydret programmet med et par nye tiltag, som vi håber, der vil blive taget godt imod.

Rigtig mange mennesker har bidraget med gode ideer, indslag og ikke mindst viden, som har gjort - og gør - udvalgets arbejde væsentlig nemmere. OG; i samme sætning må vi sige, at det er HELT IGENNEM FANTASTISK, som vi har oplevet og oplever en hjælpsomhed fra alle sider. Et sammenhold og et engagement uden lige. Det er en fornøjelse at være en del af, så på hele solsikkeudvalgets vegne vil jeg starte med et rungende og kæmpe stort ”TAK” til alle Jer dejlige mennesker, som hjælper med
til at gøre Solsikkefesten mulig igen i år. Det betyder rigtig meget med jeres støtte og hjælp!

I år er det så den 41´ende solsikkefest……

Og vi kan godt love at programmet igen i år er prop stoppet med mange sjove, spændende og hyggelige indslag og aktiviteter.
Læs mere klik her

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen
til at ringe til en af os:
Anders: 41920545
Dorte 40109264
Henry: 22304282
Gitte: 23988274
Ann-Jeanett: 40253020


 


Omtaler:

Se omtale
Se plakat

27.8.2014:
Solsikkerekord på søndag.
Ja, der skal noget til for at komme på verdenskortet, og vi gør forsøget igen ved at slå rekorden for flest udklædte solsikker. Og der er super meget gang i boder og hygge hele søndag, så der er masser at se på når man alligevel kommer forbi til rekorden.

21.8.2014
KØB BILLET TIL LØRDAGSFEST NU!!!!!
Lørdagsfesten til Solsikkefesten er kun godt en uge ude i fremtiden! Mørkenborg Kro skal derfor have handlet ind og lavet mad - så KØB BILLET NU!!!! Der er sidste salgsdag søndag den 24. kl. 20!!!! Så kan du altid ringe til Mette Mathiesen bagefter og booke det bord du gerne vil sidde ved!

Menuen lørdag aften klik her.
Billetpris kun 275 kr.

17.8.2014
Menuen lørdag aften klik her

13.8.2014
Læs program og omtaler af aktiviteter klik her

11.8.2014
KÆRE ALLE. Vi har simpelthen brug for HJÆÆÆÆLP! Vi sidder her og forsøger at strikke den bedste Solsikkefest sammen, og gang på gang møder vi folk, som undrende spørger "er der slet ikke noget I kan bruge mig til i år??" eller "hvad med xxxx - skal det ikke bruges i år?". Og det skal det helt sikkert. Men måske ved vi slet ikke at det plejer at være sådan?! SÅ: vi har brug for, at du fortæller os, hvis der er noget du plejer at gøre, som du rigtig gerne vil igen, som vi ikke har fået spurgt dig om!!! For vi har helt sikkert brug for dig og det du kan! Det er i hvert fald ikke af ond vilje hvis vi ikke har fået spurgt dig! Solsikkefesten er nemlig VORES fest - så lad og være SAMMEN om den!!!! (se kontaktpersoner ovenfor)

24.7.2014
BODER Skal du have en bod til Solsikkefesten i år? Privat, foreningsafdeling eller firma, så er du velkommen til at bidrage til, at festpladsen og Teltet bliver samlingspunkt for en masse dejlige mennesker. Se nedenstående for hvordan du booker en bod, og læg billet ind snarest, så får du mest omtale op til Solsikkefesten!

28.5
Så er det på søndag at billetter til pop n' power arrangement kommer til salg i Brugsen i Morud
Tænk over om du som voksen evt kan tage naboens børn med således at vi ikke ende med lige dele voksne og børn..... Det er et arrangement for børn primært!!!


26.5
HJÆLP!!!!
Kender du nogen, som vi kan bede om hjælp til at ringe til sponsorer til Solsikkefesten?? Vi har alle kontaktdata og de har tidligere hjulpet, så det burde være en relativ let opgave. Måske har du selv lidt tid til at sende en stak mails, eller ringe rundt til de søde, glade givere?!?!?!?
(skriv gerne en privat besked til Dorte Thyregod Svendsen hvis du har et godt forslag eller selv vil hjælpe)


23.5
Billetter kan købes i Brugsen fra 1.Juni


8.5

Spread the news - DJ Moto kommer og spiller til Solsikkefesten fredag aften

Moto er en af de næste store navne på DJ-scenen. Moto har allerede varmet op og delt scener med folk som Avicii, Junior Jack, Rune Rk, Hardwell, Jørgensen, Morten Breum, Alexander Brown, Mike Sheridan, Flip og mange mange flere.

I 2013 blev han nomineret til årets Bedste Danske Mainstream Deejay til Danish Deejay Awards.

Moto er aktuel med singlen Mom (Get out of my room) som røg direkte ind som højeste nye danske nyhed på den danske dancechart, nr 2 på den danske hypechart, samt den gik ind på Dj Mag’s Dj Barometer som nr 4 hvilket har resulteret i support af de største dj’s både fra ind og udland. Nu er der en vokal version på vej, hvor den smukke Aero synger på. Nummeret er allerede rated 5 på dj mag’s dj Barometer, 14 dage før release.

http://www.beatport.com/track/mom-get-out-of-my-room-original-mix/4766633


Arkivet:

Læs om solsikkefesten 2013


Du kan klikke direkte ind på denne side ved at skrive:

www.morud.dk/solsikkefest


Tilbage 

Morud.dk/solsikkefest

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk