Uhygge på skolen
kl. 15.57 var de sat til fremmøde på skolen - 93 børn - og kun ganske få turde komme for sent. Kl. 15.57 ventede selveste Harry Potter, der tryllede for børnene i næsten en hel time. Jeg kan godt betro jer, at der var musestille, når de små tilskuere spændte fuldte tricksene for at aflure Harry. En del var heldige at blive tryllekunster-lærling for en kort stund, men de mang hænder i vejret tydede på, at mange flere ville have lidt Harry Potter magi.

Hallohviiiin
Der var masser af hvin og skrig da børnene 3 ad gangen blev lukket ind i den uhyggelige kælder. Her mødte de bl.a. motorsavsmanden og munken - uuaaghhhh - så var der da mere fredeligt i salen, hvor der blev danset ballondans og limbo - how low can you go?

Tak for lån af jeres børn. Det var en stor fornøjelse at holde Halloween for så velopdragne børn. Har de moret sig blot halv så meget som vi voksne, så er Borgerforeningen meget tilfredse. En stor skuffelse var det, at den lejede softicemaskine ikke virkede og døgnvagten gik på telefonsvarer...hmh... - jeg håber børnene har tilgivet os.

Borgerforeningen flyttede arrangementet i 11. time fra lørdag til søndag - om vi fortsætter med det vil bestyrelsen selvfølgelig drøfte, men vi vil da gerne høre, hvordan I som forældre har oplevet det.

Moruds Borgerforening


Borgerforeningens hjemmeside Klik her


Tilbage 

Morud.dk/borgerforening

Til toppen


Opdateret 29. januar 2015

webmaster@morud.dk