Om Morud Borgerforening

Liv i Byen

Morud Borgerforening er en forening, der arbejder for at gøre Morud til et godt sted at leve – et sted at høre til.

Vi står bag en række arrangementer året igennem. Nogle er faste traditioner, andre er nye ideer, der opstår fra år til år. Traditionerne omfatter Sct. Hansbål i Elledalen, juletræstænding i Centret og fastelavnsfest i Hallen. Det er noget, der hvert år samler rigtigt mange af byens voksne og børn. Vi synes det er vigtigt, at man ikke nødvendigvis skal tage til Odense for at opleve den slags ting, men at man kan gøre det sammen med naboerne, der hvor man bor.

Desuden laver vi nye arrangementer, når de rigtige ideer opstår. Det kan for eksempel være foredrag, fester eller kaffesammenkomster for byens pensionister.
Fælles for alle arrangementer er, at de kræver opbakning fra byens borgere. Derfor har vi – diskret – vedlagt et girokort i årets program, så det er let at støtte borgerforeningen ved at melde sig ind i foreningen.

Alle arrangementer bliver organiseret af Borgerforeningens bestyrelse sammen med en kreds af frivillige.

Opgaverne varierer lige fra at holde vagt ved gløderne efter Sct. Hansbålet til at bage en kage til fastelavnsfesten. Så hvis du har lyst til at give en hånd med – enten i forberedelserne eller ved afviklingen af et arrangement – så lad os høre fra dig. Det er både sjovt og overkommeligt at være med.

De fleste af vores arrangementer opstår ved, at en fra byen henvender sig til bestyrelsen med en ide. Og det tager vi altid imod med åbne arme. Så har du en tanke om noget, du gerne ville opleve her i byen, så lad os høre fra dig.

Hvis du selv vil være med til at arrangere det, så er det meget velkomment. Og hvis du bare vil aflevere en god ide, så er det også helt i orden!

Bak op om Borgerforeningen ved at møde op til vores arrangementer, ved at melde dig ind i foreningen eller ved at kontakte os (se under punktet Bestyrelsen) med dine gode ideer. Det gælder især ny tilflyttere til byen.

Vi ved af egen erfaring, at det er en god måde at lære sin nye by at kende.


Tilbage 

Morud.dk/borgerforening

Til toppen


Opdateret 06. juli 2015

webmaster@morud.dk