Om Hjemmesiden

Om hjemmesiden
Kontakt vedrørende hjemmesiden
Vil du med på listen over interessenter?
Tekniske oplysninger om hjemmesiden
Domænenavne
Hent de nyeste browsere
Statistik for morud.dk
Meningsmåling: Hjemmeside for Morud og omegn?

   Til toppen


Om hjemmesiden.

Morud.dk drives af Morud Lokalråd. Hjemmesiden blev oprettet samtidig med Lokalrådet i marts 2000. Hjemmesiden dækker Morud og omegn, nærmere betegnet Vigerslev Sogn.

Hjemmesiden har som sit formål bl.a. at forbedre informationsformidlingen i Vigerslev sogn (Morud, Farstrup, Vigerslev, Rue, Bredbjerg, Langesø m.m.) og at fungere som portal for interesserede i området. Der er bl.a. 50 foreninger og 25 lokale erhvervsdrivende omtalt på hjemmesiden.

Hjemmesiden har haft et støt stigende antal besøgende og i 2007 var der gennemsnitligt 1.500 unikke besøgende om ugen. Hjemmesiden er dermed en af de mest besøgte hjemmesider i kategorien "Bynet".

Især omkring store begivenheder i byen er der mange besøgende. Der gælder f.eks. når der er solsikkefest og sponsorcykelløb. Det hidtil højeste antal besøgende var i forbindelse med sponsorcykelløbet i uge 22/2007. Knap 2.000 besøgende blev det til.

Morud.dk blev i 2003 hædret med landsbysamfundenes IT-stafet. Se omtale. IT-stafetten offentliggøres i hvert nummer af Landsbynyt, som dermed kårer den bedste landsbyhjemmeside. Stafetten bestyres af Landsforeningen af Landsbysamfund (opløst).

   Til toppen


Hvis du har spørgsmål og kommentarer til morud.dk, så kontakt os endelig.

Hvis du vil vide mere om hjemmesiden, eller hvis du har rettelser og opdateringer til indholdet af morud.dk, forslag til aktuelle links eller kommentarer af teknisk karakter kan du kontakte

Webmaster og IT ansvarlig Jon Bøgelund Rasmussen
Plantagevej 45
5462 Morud
Telefon: 65 96 54 54
webmaster@morud.dk

   Til toppen


Vil du med på listen over interessenter?

Vi vil meget gerne i kontakt med så mange som muligt, der vil bidrage med oplysninger til vores hjemmeside eller på anden måde er interesseret i hjemmesiden. Vil du med på den elektroniske fordelingsliste, så send mig en e-post, med dit navn og egen e-post adresse. Du kan også skrive hvorfor du er interesseret og hvilken forening eller lignende du repræsenterer. Med jævne mellemrum vil jeg kontakte dig med en status på hjemmesiden og med henblik på, at få opdateret oplysninger, som du evt. har bidraget med.

Hilsen Jon Bøgelund Rasmussen, Webmaster.

   Til toppen


Tekniske oplysninger

Disse sider kan ses med nyeste versioner af Microsoft Internet Explorer, Mozilla FireFox, Opera,  Apple Safari og  Google Chrome.
Siderne ses bedst med en skærmopløsning på 1024x768 eller derover, samt 16bit farver eller derover.

Din Browser skal kunne håndtere JavaScript.

   Til toppen


Domænenavne

Følgende domænenavne kan anvendes ved opslag på/henvisning til hjemmesiden:

www.morud.dk
www.morud.info
www.morud.eu
www.5462.dk

Alle navnene kan også anvendes uden www foran.

   Til toppen


Her kan du hente de nyeste browsere:

Download Mozilla Firefox
 

Her kan du hente acrobat reader:

Hent Acrobat Reader 

Download og installation er på eget ansvar. 


Tilbage Tilbage 

Morud.dk

Til toppen Til toppen


Opdateret 22. november 2019

webmaster@morud.dk