Corona – Langesø-hallerne fortsat lukket

Langesøhallerne er lukket for al aktivitet til efter påske

For at vi fortsat kan passe på hinanden, forlænger sporten i Morud og Langesøhallerne lukningen af alle aktiviteter til og med 2. påskedag den 13. april.

Som naturlig konsekvens heraf er Morud Idrætsforenings hovedgeneralforsamling, som var annonceret til 26. marts, udsat til et senere tidspunkt, hvor de sundhedsmæssige forhold tilsiger det.

Den lange periode, hvor idrætslivet ligger stille, kan naturligt udløse det spørgsmål fra idrætsforeningens medlemmer, om kontingentet kan tilbagebetales. Morud Idrætsforening følger afgørelsen herom fra DGI, nemlig:

Medlemmer kan ikke kræve at få en del af kontingentet retur, fordi foreningens aktivitet er stoppet i en periode, så medlemmerne ikke kan træne eller for eksempel deltage i en opvisning eller en holdkamp. Kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en idrætsforening, og ikke for en specifik ydelse.

Situationen i en idrætsforening er derfor anderledes end kunders forhold i kommercielle fitnesscentre og øvrige sportsaktiviteter.

Til orientering kan endvidere oplyses, at idrætsforeningen agter at betale den normale husleje til Langesøhallerne trods manglende brug af lokaler og faciliteter i spærretiden.

Pas godt på jer selv.

Artiklen er skrevet af:

Preben Jensen

Udgivet den:

24/03/2020