Familie-fyraftenskoncert i Morud Forsamlingshus

Fredag den 29. november klokken 17.00-18.00.
 
Få en glad og legende start på weekenden! Oplev en uformel og eksklusiv debutkoncert med den helt nye folkemusikduo APINAJA.
 
De to professionelle folkemusikere Anja Præst (basklarinet) og Pia Nygaard (violin) gæster Morud  ved en eksklusiv gratis koncert, der er deres fælles debut: ”Vi har begge stor kærlighed til det traditionelle og den nykomponerede danske folkemusik. Vi har en drillende og legende tilgang til musikkens arrangementer. Formen opstår i nuet, og dermed har omgivelserne og publikums reaktioner indflydelse på tempi og stemninger i musikken. APINAJAs styrke er, at vi kan bevæge os rundt mellem publikum, lade os inspirere - handle på nuet. Det betyder, at publikums lyde kan blive en del af koncerten, f.eks. kan en knirkende stol eller barnegråd sætte en improvisation i gang, eller et ord eller nynnen kan blive til en ny sang,” fortæller Anja Præst, som gennem mange år underviste Moruds dagplejebørn og børnehave-/0. klasser i musik gennem Nordfyns Musikskole.
 
”Alle slags mennesker (og dyr) i alle aldre er meget velkomne. Jo mere mangfoldigt, jo sjovere en koncert bliver det. Vi glæder os meget til at spille for jer.”
 
Kærlig musikalsk hilsen og på gensyn
Morud Forsamlingshus & APINAJA


 
GRATIS adgang. Tag familie, venner og naboer med. Kaffe, sodavand og øl kan købes. Overskuddet går ubeskåret til forsamlingshusets nye støtteforening. Ved koncerten vil der blive tager billeder og video til markedsføring af APINAJA.

Arrangør: Morud Forsamlingshus

Hent invitationen i printvenlig udgave: Klik her

21.11.2019


Tilbage Tilbage 

Morud.dk

Til toppen Til toppen


Opdateret 21. november 2019

webmaster@morud.dk